Пияни вандали трошат с брадва врати на общежитие, плашат наемателите с бой

Крими

Пияни вандали трошат с брадва врати на общежитие, плашат наемателите с бой

7092
на 06.08.2014
Пияни вандали трошат с брадва врати на общежитие, плашат наемателите с бой
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Пияни вандали с брадви в ръце нападат общежитие в Шумен. В сградата цари анархия и страх. Страхувам се да живея там, сподели пред камерата на бТВ 37-годишната Христина Ангелова, която преди няколко години е била настанена под наем в общинското общежитие за социално слаби.

препоръчано

От скоро животът за повечето настанени в сградата става непоносим. Общежитието е оставено без портиер и охрана. В него може да влезе всеки.

Христина разказва, че в двора често се събира компанията на една от съседките й и тормози жителите на сградата.
Наджи Ахмедов пък сподели, че още в 7 часа сутринта приятелите на съседката му сядат на пейките да пият. Цял ден се наливат с ракия и вечерта хлопат на вратите, чупят, трошат, искат да ни бият, оплаква се мъжът.

Съседите от първия етаж пък показват следи по вратите с брадва. Има и счупени прозорци.

Според хората в общежитието, погромът е нанесен от приятелите на Радостина Тодорова. Тя естествено отрича.

Много хора могат да потвърдят, че моите познати дори защитават съседите, заяви Тодорова.

От общинското дружество „Общински жилища и имоти“, което стопанисва сградата, пък обясниха, че тя няма статут на общежитие, поради което няма как да бъде охранявана.

Управителят на дружеството Цанко Цанев уточни, че са събрани жалбите на всички и те ще бъдат предоставени като сигнал на правораздавателните органиm Христина и съседите й обаче вече са сезирали прокуратурата, но разследването е прекратено без да са установени данни за престъпление.

Сега изтормозените наематели се надяват жалбите им да доведат до ново разследване, а сградата отново да има охрана.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК