Пиян полицай прегази велосипедист

Инциденти

Пиян полицай прегази велосипедист

15464
на 18.07.2014
Пиян полицай прегази велосипедист
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Пиян служител на полицията в Кубрат е блъснал велосипедист с личния си автомобил, съобщават от ОДМВР-Разград. Инцидентът е станал около 22:10 ч. снощи на изхода на Кубрат в посока Русе.

препоръчано

22-годишният младеж от село Задруга се движел в тъмната част от денонощието по неосветен път в колона с още няколко свои приятели с колелета, всички без светлоотразители. В тъмното групата била застигната от лек автомобил „Ауди 80", който блъснал с предната си дясна част младежа. Пострадалият е откаран веднага в Спешен център - Кубрат, където след преглед е установено, че има черепно-мозъчна травма, фрактура на двете ръце и десния крак. Транспортиран е в МБАЛ-Разград с опасност за живота.

Пробата на 45-годишния водач на колата с дрегер отчела 1,44 промила алкохол. Тъй като шофьорът е служител на МВР категория Г, по случая не е образувано досъдебно производство, а следствено дело. Случаят е поет от Следствения отдел на Окръжна прокуратура, срещу полицая е образувано и дисциплинарно производство и вероятно той ще бъде уволнен от работа.


Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК