Плевнелиев и Близнашки ще участват в тържествата за цар Самуил

ЧАС ПИК

Плевнелиев и Близнашки ще участват в тържествата за цар Самуил

4103
на 09.10.2014
Плевнелиев и Близнашки ще участват в тържествата за цар Самуил
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Президентът Росен Плевнелиев ще участва в заключителните събития в рамките на Националната програма за отбелязване на 1000-годишнината от смъртта на цар Самуил. В 18.00 часа на територията на Националния парк-музей "Самуилова крепост" край село Ключ ще се състои историческият спектакъл "Неослепена памет".

препоръчано

В 19.00 часа президентът Плевнелиев ще участва в тържествената заря-проверка. Той ще приеме почетния строй на представителни части на Българската армия и ще произнесе слово, посветено на делото на цар Самуил. На церемонията ще присъстват министър-председателят Георги Близнашки и патриарх Неофит.  

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК