Плевнелиев неохотно се извини за конфуза за 10-ти ноември

ЧАС ПИК

Плевнелиев неохотно се извини за конфуза за 10-ти ноември

17533
на 12.11.2014
Плевнелиев неохотно се извини за конфуза за 10-ти ноември
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

"На тези, които решиха и гледаха конкретно директната дата и са разбрали именно за нея, разбира се, аз им се извинявам. Но по-важното е друго. Моят старт на прехода е с ярък спомен за двата плаката от тапети и с приятеля ми пред Народното събрание. Това е моят 10 ноември и моята лична история, за която бях попитан", заяви Росен Плевнелиев, цитиран от БГНЕС.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Държавният глава беше помолен вчера да коментира къде е бил на 10 ноември 1989 г., когато е свален диктаторът Тодор Живков. Плевнелиев отговори, че е бил на митинг със свой приятел, на който е издигнал плакат, направен от тапет. На самата дата 10 ноември 1989 г. такъв митинг не е имало, той се провежда няколко дни по-късно.

Смехотворните твърденията на Плевнелиев буквално взривиха социалните мрежи.

Държавният глава стана за посмешище, за което сам той си е виновен.

"Една цел е постигната. Говорим за прехода и личните истории от прехода. И дали тя се е случила на 10-и или на 11-и, или на 12-и, или на 18-и, за мен това няма голямо значение", допълни Плевнелиев.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ В ПИК TV! Приключиха лидерите на ППДБ с ТОВА ИЗКАЗВАНЕ в парламента (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ В ПИК TV! Приключиха лидерите на ППДБ с ТОВА ИЗКАЗВАНЕ в парламента (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК