Пловдивският бизнес обяви "ден на траур"

Региони

Пловдивският бизнес обяви "ден на траур"

9861
на 29.07.2015
Пловдивският бизнес обяви ден на траур
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Около 150 души се събраха днес на пл. Джумаята в Пловдив и преминаха през Главната с лозунги "Да на реформите", "Не на мафията" и призиви за пазарни цени на тока.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Сред протестиращите имаше представители на голям търговски център, които се бояха, че ще загубят клиентите си. Имаше представители на холдинг, чиито фирми ще изпитат сериозни затруднения. Най- компактната маса протестиращи бяха роми, работници на предприятие за перилни препарати с турски собственик. Те са вече три седмици без работа, защото заради спор с ЕВН за 170 000 лева, предприятието е с изключено електроснабдяване и работи на агрегат. В шествието участваха и млади фермери от близките села, които също се боят, че след поскъпването на тока, ще се наложи да съкращават работници и това пряко ще застраши бизнеса им.

Денят на поскъпването на електроенергията ще бъде " ден на траур за българската икономика", беше идеята, която обедини всички. Представители на бизнеса от Пловдив се включват активно в протеста в София днес, от сутринта автобуси тръгнаха за столицата.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
ПИК TV! Хората на Слави размазаха ППДБ: Спасиха Росен Желязков, като провалиха кворума - лицемерни и долни нещастници (ВИДЕО) ПИК TV! Хората на Слави размазаха ППДБ: Спасиха Росен Желязков, като провалиха кворума - лицемерни и долни нещастници (ВИДЕО)
ново
Днес: 41
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК