Пловдивският бизнес се включва в протеста срещу поскъпването на тока

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Пловдивският бизнес се включва в протеста срещу поскъпването на тока

5376
на 29.07.2015
Пловдивският бизнес се включва в протеста срещу поскъпването на тока

Последвайте ни в Google News Showcase

Представители на пловдивския бизнес ще се включат в националния протест в София срещу повишаването на цената на тока от 1 август, съобщиха за Topnovini.bg от пресцентъра на КТ “Подкрепа“.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Бизнес и синдикати се обединиха срещу поскъпването на електроенергията и прогнозираха, че това ще доведе до загуба на работни места, повишаване на цени и т.н.

Работодателите са категорични, че не е редно да плащат втората най-висока по стойност добавка в Европа.

От 11.00 ч. днес пред сградата на Министерския съвет представители на пловдивския бизнес ще се включат в двучасовия протест, който е с маршрут от Министерски съвет, през сградата на КЕВР, до парламента и обратно. В протестните действия ще участват общо 29 града в страната.

Припомняме, че за бизнеса ще се вдигне стойността на добавката "задължения към обществото", а индустриалците прогнозират за тях енергията да скочи с 15-20%.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 110
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК