БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Повече от 3 000 дка горска територия е засегната от двата големи пожара днес

Само в ПИК
Повече от 3 000 дка горска територия е засегната от двата големи пожара днес
Автор: ПИК
Дата
Дата
6265
Коментари
0
Повече от 3 000 дка горска територия е засегната от двата големи пожара днес

Повече от 2 700 декара горска територия е зесегната от пожара на територията на община Маджарово, съобщи Изпълнителна агенция по горите в неделя вечерта. Горски служители от Регионална дирекция на горите -Кърджали, Държавно горско стопанство (ДГС) - Маджарово и съседните горски стопанства, както и служители на "Пожарна безопасност и защита на населението" и доброволци участват в гасенето на огнената стихия. Към момента е спряно разрастването на другия голям пожар, който е на територия на ДГС - Варна в землището на село Кантарджиево, където са засегнати над 250 дка горски площи. Освен в пожарите в горските територии, горски служители участват и в предотвратяването на огъня и при пожари възникнали в земеделски земи.

Още по темата
Пожари избухнаха в Хасковско и Варненско
Часовник
17:42
Служители на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“ гасят два пожара, възникнали на територията на Хасковска и на Варненска област. Няма данни за пострадали хора, според...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Бони
Бони
фолкпевица
Георги Гергов
Георги Гергов
бизнесмен, политик от БСП
Става на: 61 години
проф. Божидар Манов
проф. Божидар Манов
кинокритик
Става на: 70 години
Христо Тотев
Христо Тотев
кинооператор
Става на: 78 години

Кмет показва гордо града си на чуждестранна делегация:
- В нашия град се раждат само красиви и благородни хора!
Шефът на делегацията учтиво пита:
- А вие откъде сте?