БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Подкарахме 2000 нови коли само през септември

Само в ПИК
Подкарахме 2000 нови коли само през септември
Автор: ПИК
Дата
Дата
4419
Коментари
0
Подкарахме 2000 нови коли само през септември

За първите девет месеца на 2016 г. в България са продадени 18 709 нови автомобила, става ясно от данни на Асоциацията на европейските автомобилопроизводители (ACEA).

Това е с 9.5% повече спрямо същия период година по-рано, когато са били  реализирани 17 081 нови коли. Само за септември продажбите възлизат на 2147 броя, което е 14.7% повече от деветия месец на предходната година.

Най-големите пазари в ЕС за нови автомобили са Германия, където са реализирани 2.555 млн. продажби, но също така и Великобритания (2.15 млн. броя), Франция (1.5 млн. броя) и Италия (1.4 млн. броя)./Марица.бг

Още по темата
Рекорд на пазара на нови коли в Европа! Кои купуват най-много и каква марка?
Часовник
11:04
Продажбите на нови коли в ЕС регистрираха рекордно увеличение със 7,2% през септември в сравнение с миналата година, съобщи Европейската асоциация на производителите на автомобили. През миналия...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Уютно е на всички, ползващи се с благоразположението ви в началото на периода, но горкò на онези, стоящи в периферията на интересите ви. Не се колебайте да отстоявате истината във вторник и запазете достойнството си, като не се поддавате на провокатори. Бизнес делата ви ще се развиват според очакванията в сряда, без изненади и удари под кръста. Материалната осигуреност ще ви подтикне към разширяване на дейността, правейки удачни вложения. Бъдете достъпни и се радвайте на хубавите мигове, с които животът щедро ще ви дари.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

- Ти отгатваш всички мои желания... ти ме правиш така щастлива!
- Още вино?
- Невероятно! Как така ти се получава?!