ПОД ЛУПА! Президентът Радев залита по театъра и рока! Ето кои са любимите му актьори, банди и книги

Само в ПИК
ПОД ЛУПА! Президентът Радев залита по театъра и рока! Ето кои са любимите му актьори, банди и книги
Автор: ПИК
Дата
Дата
15401
Коментари
6
ПОД ЛУПА! Президентът Радев залита по театъра и рока! Ето кои са любимите му актьори, банди и книги

Президентът Румен Радев заяви, че Юлиан Вергов е любимият му актьор. Последно Радев го е гледал в "Арт", пиесата на Ясмина Реза, която Вергов, Захари Бахаров и Владо Карамазов играят в Сатиричния театър и на турнета в цялата страна.

"Успях най-сетне да видя и моноспектакъла на Камен Донев. Поразен съм, че имаме такива таланти, чудя се как е възможно 2 часа да държиш публиката в захлас", казва още държавният глава в "Малки истории" по БНТ в интервю от 2014 г., което от медията припомниха сега. Той споделя, че е харесал изключително и "Физика на тъгата" на Георги Господинов. "Това усещане за емпатия и за дълбочината на емпатията е наистина прекрасно", заяви Радев.

Мелодичният рок е любимият му жанр в музиката, а "Мерилиън" - неговата предпочитана банда. Харесва Митко Щерев и инструментала на "Осъдени души". "Мога да го слушам един час без прекъсване. Толкова красива мелодия...", заявява президентът.

Той разказа още, че е решил да стане пилот в трети клас. Попаднала му книгата "33 стъпала в небето", в която веднага потънал и от която, по думите му, не може да излезе и до днес. За обучението си в Щатите президентът заяви: "Горд съм, че сред 220 американци и 40 чужденци завърших 13-и по успех".

Напиши коментар »
(6)
1
При това положение Радев няма как да стане любимец на народа. Ходи на театър, на опера, чете книги...музика. А трябваше да е прочел само една книга " Оцеола" или "Сандокан" , например, да има една любима песен "Тримата танкисти" , например, да говори на диалект и нечеленоразделно, например.... А най големият му пропуск е, че не е имал възможност да добие опит сред видни българи като бай Миле, Маджо, Маргините, Пашата, Самоковеца...... Вината е изцяло негова, разбира се.
2
Забравихте вожда Винету и филията с мас,ЛОШ материал,Лош,Лош!
3
ХАХАХАХА ПАДНАХ ОТ СМЯХ
4
БРАВО ТОВА Е ИСТИНСКИ ГЛАВНОКОМАНДВАЩ
5
какво ни интересува този какво обича,няма ли по важно нещо в живота ни от тази залитания на този
6
Нивото си е ниво....
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни сте много жизнени, но отлагате решаването на делови въпрос заради временната емоция. Не е изключено в събота да си организирате едно пътуване или да поканите гости. Парите ви няма да стигнат, както винаги. Задачите и ситуациите, в които попадате в понеделник, изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време. Възможно е в сряда да имате противоречия с близък човек. Ще ги разрешите с толерантност от ваша страна.
ВИП рожденици
Нидал Алгафари
Нидал Алгафари
режисьор, продуцент
Става на: 52 години
Светослав Гаврийски
Светослав Гаврийски
финансист, бивш управител на БНБ и министър на финансите
Става на: 69 години

Три от четирите гласа в главата ми искат да спят. Четвъртият ни държи будни, чудейки се имат ли пингвините колене?