ПОД СУРДИНКА! СДС и ДСБ стягат сватба - Косьо Марков и генерал Атанасов са главните сватовници

Само в ПИК
ПОД СУРДИНКА! СДС и ДСБ стягат сватба - Косьо Марков и генерал Атанасов са главните сватовници
Автор: ПИК
Дата
Дата
10332
Коментари
3
ПОД СУРДИНКА! СДС и ДСБ стягат сватба - Косьо Марков и генерал Атанасов са главните сватовници

Бившият зам.-кмет на Бургас и доскорошен депутат от Реформаторския блок Костадин Марков е най-вероятният нов национален лидер на СДС, съобщава офнюс.бг. Марков ще стане част от новите десни лидери, които се очаква да положат началото на бъдещото обединение. Идеята е за формиране на силна десница около СДС и ДСБ.

Втората партия ще бъде ръководена от евродепутата Светослав Малинов или ген.Атанас Атанасов. Малинов е силна фигура и отлично се приема в ЕНП. На последните избори той успя да измести водача на листата Миглена Кунева със силна преференциална подкрепа.

След като бъдат избрани новите лидери на СДС и ДСБ, двете партии ще поемат курс към сближаване и създаването на десен съюз.

Според оценките на двете партии всяка една разполага с твърд актив от 100 000 души, който би представлявал добра основа, към която да бъдат привлечени и други по-малки десни политически проекти. За десния проект ще има голяма ниша, защото "Да, България" се позиционира по-скоро като либерална партия, а и определени лица в коалицията не се приемат от дясната общност. 

Напиши коментар »
(3)
1
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
2
Аз съм Седесар, но никога няма да гласувам, за слугите на Мавъра и тоя Гном, защото е вреден не по малко от другата слуга на Мавъра Корнелия Нинова.
3
С ГНОМА НА ЧЕЛО, ЩЕ ГЛЕДАТ ПАРЛАМЕНТА, САМО КОГАТО СМЪРКАТ БЕЛО!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Уютно е на всички, ползващи се с благоразположението ви в началото на периода, но горкò на онези, стоящи в периферията на интересите ви. Не се колебайте да отстоявате истината във вторник и запазете достойнството си, като не се поддавате на провокатори. Бизнес делата ви ще се развиват според очакванията в сряда, без изненади и удари под кръста. Материалната осигуреност ще ви подтикне към разширяване на дейността, правейки удачни вложения. Бъдете достъпни и се радвайте на хубавите мигове, с които животът щедро ще ви дари.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Шефът на хотела върви по коридора и чува от една стая пеене. Обажда се на рецепцията:
- Вие връчихте ли сметката на клиента от 108-а стая?
- Да.
- А защо пее тогава?
- Не пее той. Опяват го.