Пожарникари спасиха 9-месечно бебе

Животът днес

Пожарникари спасиха 9-месечно бебе

4494
на 26.10.2014
Пожарникари спасиха 9-месечно бебе
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Пожарникари от Велико Търново транспортираха със специална високопроходима техника семейство с две малки деца, които отишли за почивните дни на семейната вила в село Въглевци, съобщават от МВР в старата столица.

препоръчано

По-малкото дете - на 9 месеца вдигнало висока температура и се наложило да потърсят медицинска помощ. Семейството не успяло да излезе от селото с личния си автомобил и се наложило да потърсят съдействие от спасителните екипи.

Фамилията е транспортирана до Спешна помощ - ВеликоТърново. Влекач ще издърпва и два леки автомобила с петима възрастни и три малки деца, в района Капиновски манастир, които дошли за почивните дни от Варна. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 17
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК