ПОКЪРТИТЕЛНО! Майка с 4 инсулта моли властта да разреши евтаназия на нея и сина й инвалид

Животът днес

ПОКЪРТИТЕЛНО! Майка с 4 инсулта моли властта да разреши евтаназия на нея и сина й инвалид

49220
на 29.01.2017
ПОКЪРТИТЕЛНО! Майка с 4 инсулта моли властта да разреши евтаназия на нея и сина й инвалид
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Една майка с четири инсулта и 100 процента инвалидност е написала писмо до президента Румен Радев, премиер и Народно събрание, в което моли официално на нея и болния й син да се разреши евтаназия. Просто жената е оставена да се бори за всеки ден за живота на болния си син Стефан сама - нито социални, нито роднини, съседи или познати идват да я питат как е и да й помогнат с нещо.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

"Той се роди през 1989 година- тежко раждане с много усложнения. Има диабет, дислексия, забавено умствено развитие и заради това говори по бебешки. На акъл е като 2-годишно дете.А официално е на 27.В момента тежи 160 килограма- объркаха го с едно лекарство и качи100 кила за два месеца", разказва в ефира на Нова телевизия майката Рени.

Тя допълва,че още в родилния дом на втория ден й донесли документите, с които да се откаже от Стефан. "Роди си друго дете, защото с това ще се самоубиеш", казали й "добрите доктори".

Стефан пие по 40 таблетки на ден, взима 258 лева инвалидна пенсия, като половината отиват за илачите. Самата Рени е с четири инсулта и 100 процента инвалидност. Взима 301 лева. "Най-тежко ми е като припадне на улицата и не зная дали ще се съвземе. И заради това написах за евтаназия. След като на уличните кучета се предлага евтаназията, защо и на нас да не се даде. Ние се грижим сами за себе си.Той има нужда от зъболекар, терапевт, дефектолог. А никой не иска да дойде у дома без пари", изплака болката си пред камерите Рени.

"Не искам да оставя след мен това, което ще се мъчи само и няма да оцелее", не крие мъката и сълзите си жената.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Кирил Петков: Борисов и Пеевски подвикваха на Желязков от първия ред и той нарушаваше правилата. Те не притежават тази държава (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Кирил Петков: Борисов и Пеевски подвикваха на Желязков от първия ред и той нарушаваше правилата. Те не притежават тази държава (ВИДЕО)
ново
Днес: 69
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК