Политолог дава на съд В. Томова и "Афера"

ЧАС ПИК

Политолог дава на съд В. Томова и "Афера"

175604
на 25.11.2013
Политолог дава на съд В. Томова и Афера
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

В. Томова и варненският сайт "Афера" за пореден път отиват на съд. Този път жалбата е от известния политолог Антон Тодоров и е за 16 000 лв.

препоръчано

Внесена е в деловодството на Софийския районен съд и визира клеветническа публикация, озаглавена "Политологът Антон Тодоров напъвал да влезе в руското направление в ДАНС, ама го отрязали".

"Трябва да реагирам на обидните квалификации и неистините, казани по мой адрес в тази публикация", поясни Тодоров пред ПИК.

Наскоро общо три дела за десет клеветнически публикации в "Афера" заведе и издателят на агенция ПИК Недялко Недялков /вижте в "Още по темата"/. Неговият иск е в Софийски градски съд и е за 348 000 лв. Всеки момент ще бъдат насрочени датите за съдебните заседания.

свързани новини

Още двама известни журналисти подготвят дела срещу В. Томова и нейния сайт. ПИК ще ви уведоми своевременно за техните жалби.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за последния работен ден от седмицата - Близнаците стават жертва на интриги, успехът намига на Раците САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за последния работен ден от седмицата - Близнаците стават жертва на интриги, успехът намига на Раците
ПИК TV x
НА ВНИМАНИЕТО НА ПРОМЯНАТА! Хората на Слави с нов хит: Като Кирцата съм проста, от години свикнала съм да подписвам само него... (УНИКАЛНО ВИДЕО) НА ВНИМАНИЕТО НА "ПРОМЯНАТА"! Хората на Слави с нов хит: Като Кирцата съм проста, от години свикнала съм да подписвам само него... (УНИКАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 38
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК