Полицаи откриха застрелно куче в Бургас

Региони

Полицаи откриха застрелно куче в Бургас

2746
на 28.09.2015
Полицаи откриха застрелно куче в Бургас
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Полицаи в Бургас откриха застреляно куче в квартал ''Ветрен'', съобщиха от ОД на МВР-Бургас. Вчера във Второ Районно управление - Бургас е получено съобщение от 41-годишен бургазлия за това, че в база за производство на метални конструкции, разположена в бургаския квартал ''Ветрен'' в бившия стопански двор, открил застреляно кучето си - порода ''каракачанка''.

препоръчано

Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление – Бургас.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 юни - Близнаците да отложат взимането на важни решения, добри финансови постъпления за Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 юни - Близнаците да отложат взимането на важни решения, добри финансови постъпления за Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Имаше много сериозен сигнал за сигурността ми от една от най-могъщите служби в света. Притесни ме, че в две медии излезе, че заплахата е от Делян Пеевски. Ако има заплаха, тя идва заради Украйна (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Имаше много сериозен сигнал за сигурността ми от една от най-могъщите служби в света. Притесни ме, че в две медии излезе, че заплахата е от Делян Пеевски. Ако има заплаха, тя идва заради Украйна (ВИДЕО)
ново
Днес: 50
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК