Полицай взима подкуп от шофьор - заснето! (видео)

ЧАС ПИК

Полицай взима подкуп от шофьор - заснето! (видео)

43166
на 17.11.2014
Полицай взима подкуп от шофьор - заснето! (видео)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Полицай от Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) получава 20 лв. подкуп от шофьор в клип, заснет преди дни в софийски квартал.

Видеото със заглавие „Родната полиция” бе публикувано в социалната мрежа "Фейсбук", като за три часа бе видяно повече от 36 000 пъти и бе споделено повече от 1200 пъти. По-късно потребителят свали клипа от своя профил, но негови копия продължават да се разпространяват от други потребители.

препоръчано

Авторът е снимал ситуацията от разстояние. В клипа, дълъг 3:09 минути, се вижда как полицай с жилетка с надпис „СДВР” проверява документите на шофьор. След като му връща личната карта и шофьорската книжка, ръката на униформения остава да виси вътре в колата през отворения прозорец.

При по-внимателно гледане могат да се различат две коли - джип "Тойота" и джип BMW, в две ситуации - полицаят първо взема 20 лв., после 10 лв.

Шофьорът отваря портфейла си (2:00 минута), изважда синя банкнота и я подава в ръката на полицая, който я смачква.

От МВР коментираха пред Би Ти Ви, че ще предприемат действия едва след като клипът бъде излъчен.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 13 май - възможност за успешна изява за Близнаците, запознанство ще промени из основи живота на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 13 май - възможност за успешна изява за Близнаците, запознанство ще промени из основи живота на Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов скочи на ПП от Перник: Само да смеят да пускат колажи срещу мен, излизам и започвам да разказвам за тях, и то с карикатури, които лично съм видял (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов скочи на ПП от Перник: Само да смеят да пускат колажи срещу мен, излизам и започвам да разказвам за тях, и то с карикатури, които лично съм видял (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК