Полицията арестува трима мъже, участници в организирана престъпна група в Козлодуй

Крими

Полицията арестува трима мъже, участници в организирана престъпна група в Козлодуй

3125
на 20.08.2014
Полицията арестува трима мъже, участници в организирана престъпна група в Козлодуй
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Полицията задържа трима мъже, участници в организирана престъпна група в Козлодуй, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи-Враца, предаде агензия "Фокус".

препоръчано

Операцията е във връзка с продължаващата работа по цялостното документиране и доказване на престъпната дейност на групата, неутрализираната от ГДКП под ръководството на Специализираната прокуратура.

Трима мъже, участници в организирана престъпна група с лидер А.П. - Главестия са задържани в град Козлодуй при проведена полицейска акция от служители на ГД” Криминална полиция”.

Операцията е във връзка с продължаващата работа по цялостното документиране и доказване на престъпната дейност на неутрализираната от ГДКП под ръководството на Специализираната прокуратура на 11 август организирана група, извършила тежки криминални престъпления на територията на област Враца и страната.

В хода на проведените допълнителни оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия са събрани доказателства за престъпната дейност на криминално проявените В.Д. на 34 години, Д.Д. на 32-години и Ц.Д. на 36 години, и тримата от град Козлодуй, известни с прозвището Мишките.

Срещу тях са повдигнати обвинения за участие в организирана престъпна група. Задържани са за срок до 72 часа. Продължава работата по цялостното документиране на престъпната дейност на групата.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Слави събра 1000 души на среща в Пловдив (ВИДЕО/СНИМКИ) ПЪРВО В ПИК! Слави събра 1000 души на среща в Пловдив (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК