Полицията задържа заподозрян за убийството в Левски

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Полицията задържа заподозрян за убийството в Левски

13905
на 03.01.2017
Полицията задържа заподозрян за убийството в Левски
Автор:   ПИК

Има задържани за 24 часа за убийството, придружено с грабеж, в град Левски. Това съобщи регионалният говорител на МВР в Плевен, цитиран от БТА. Следствените действия са под ръководството на прокурор от Окръжната прокуратура.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

До момента няма повдигнато обвинение, уточни говорителят на прокуратурата. Двама маскирани са нахлули с взлом в частен дом в град Левски на 30 декември, нанесли са побой и са привели в безпомощно състояние мъж на 57-години и жена на 53-години. Нападателите са отнели две чанти с парична сума от около 70 000 лева и неустановено количество златни накити, като в последствие се оттеглили в неизвестна посока. Пострадалите са транспортирани в Университетската болница в Плевен, където 57-годишният мъж е починал в следствие на раните си.

свързани новини

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 88
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК