Полицията отвори приемна на Женския пазар

Само в ПИК
Полицията отвори приемна на Женския пазар
Автор: ПИК
Дата
Дата
2361
Коментари
3
Полицията отвори приемна на Женския пазар

Нова полицейска приемна отвори врати в района на Женския пазар в София. Тя ще бъде отворена за граждани през целия ден, а към нея има и център за видеонаблюдение, където ще се следи за сигурността на посетителите на пазара.

При посещението си на приемната, столичният кмет Йорданка Фандъкова посочи, че в момента се увеличават камерите в целия град.

Напиши коментар »
(3)
1
БИГ БРАДЪР 2. ВМЕСТО ДА ХВЪРЛЯТЕ ПАРИ ЗА КАМЕРИ И ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЗАПЛАТИ НА ПОЛИЦАИТЕ ВЪРНЕТЕ СТАРИЯТ РЕЖИМ ОТ БАЙ ТОШОВО ВРЕМЕ. А НЕ МИ СЕ ПРАВЕТЕ НА ЗАГРИЖЕНИ СЕЛЯНИ.
2
Това е новия пункт за почивка на куките.Яко лежане ще падне.Сега да им направят заплатите като на старците сотаджии.Минимална работна заплата..За лежане толкова трябва да се плаща.
3
Вчера минах на женския пазар да си купя саксии. Освен подивели цигани друго не видях. Търчат викат....ужас. Няма да стъпя там
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Бранимира Антонова
Бранимира Антонова
първата "Мис България" (1967 г.)
Явор Хайтов
Явор Хайтов
политик
Става на: 48 години
Мутра се бие по главата, скубе си косата и нарежда:– Требаше да слушам баща си, като бях млад… Ах да се е… Що не го слушах бащами… Трябваше…Вижда го негов колега и пита:– К’во, бе Тиква, к’во толкова ти казваше баща ти, като беше млад?– Е.а ли го, нали това ти разправям, че требваше да го слушам….