Поляци с едногодишно дете са обгазени в пожара в хотел "Планета"

ЧАС ПИК

Поляци с едногодишно дете са обгазени в пожара в хотел "Планета"

6881
на 25.06.2014
Поляци с едногодишно дете са обгазени в пожара в хотел Планета
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Полско семейство с дете на годинка и седем месеца е прието за лечение в Бургаската многопрофилна болница след пожара, пламнал днес в един от частните апартаменти в хотел "Планета" в Слънчев бряг. Пострадалите са вдишали дим и и изгорели газове. Няма опасност за живота им, съобщиха от здравното заведение, пише Флагман.

Припомняме, че пожарът избухна днес следобед и хвърли в паника гостите на хотела. Причините все още се изясняват, пламъците са тръгнали от частен апартамент. 

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Вътрешният министър: Започва спецоперация за търговия с вот в цялата страна. Мирослав Рашков ще изпълнява длъжността главен секретар (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Вътрешният министър: Започва спецоперация за търговия с вот в цялата страна. Мирослав Рашков ще изпълнява длъжността главен секретар (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК