Пореден протест! Полицаите в Смолян на улицата за по-високи заплати

Само в ПИК
Пореден протест! Полицаите в Смолян на улицата за по-високи заплати
Автор: ПИК
Дата
Дата
1952
Коментари
1
Пореден протест! Полицаите в Смолян на улицата за по-високи заплати

Полицаите в Смолян излизат на протест. Те ще се съберат на площада пред Областната дирекция на полицията в родопския град. Протестът е насочен за 17:30 ч, съобщи Михаил Узунов – председател на 47-мо Синдикално дружество.

Исканията на полицаите са за по-достойно заплащане на труда на служителите на МВР и за повишаване на заплатите им с 20 %.

„Каня всички които се чувстват съпричастни към проблемите на сектор "Сигурност" в държавата. Той засяга всички и всички търпим неудачите от псевдо реформите , които бяха направени в него по случайни хрумвания на отделни политически фигури“, коментира още Узунов.

Протестите на полицаите в Смолян са част от регионалните такива, които започнаха в средата на юли.

Още по темата
И пловдивските полицаи излизат на протест
Часовник
10:17
И пловдивските полицаи излизат на протест днес. Той е организиран от пловдивските дружества на Синдикалната федерация на служителите в МВР и ще се проведе от 18 часа пред сградата на Областната...
Напиши коментар »
(1)
1
Първо да допринесат в хазната стотици хиляди левове от несъставени актове за нарушаване на обществения ред, включително и да разследват и изкарат наяве дървената мафия, че по Родопите почти не остана гора, а не да си бъркат в носа или да взимат странично, за да си мълчат, и чак тогава да имат претенции!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Уютно е на всички, ползващи се с благоразположението ви в началото на периода, но горкò на онези, стоящи в периферията на интересите ви. Не се колебайте да отстоявате истината във вторник и запазете достойнството си, като не се поддавате на провокатори. Бизнес делата ви ще се развиват според очакванията в сряда, без изненади и удари под кръста. Материалната осигуреност ще ви подтикне към разширяване на дейността, правейки удачни вложения. Бъдете достъпни и се радвайте на хубавите мигове, с които животът щедро ще ви дари.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Как обичайно молим жените ни да ни донесат нещо:
САЩ - Honey...
Великобритания - Darling...
България - Тъй и тъй си станала...