ИНТЕРЕСНО

Порно актриси дават уроци по чужди уроци онлайн

Само в ПИК
Порно актриси дават уроци по чужди уроци онлайн
Автор: ПИК
Дата
Дата
5215
Коментари
1
Порно актриси дават уроци по чужди уроци онлайн

Хората, които искат да научат чужд език, могат да се запишат на необичайни курсове, преподавани в интернет от порно актриси, съобщи вестник "Дейли мирър".

Всеки курс е с продължителност 2 месеца. Предлага се обучение по френски, японски, испански и английски език. Освен стандартните модули по водене на разговор, писане и правилно произношение, уроците имат бонус. Преподават ги порно звезди, за които езикът е майчин.

Според изданието, те ще обучат курсистите на правила в етикета и езика на тялото. Курсовете се организират от канала със съдържание за възрастни "КемСода" и обещават да научат хората да говорят "чувствено" и правилно. Наред с видео уроците, ще има и възможност обучаващият се да пише на преподавателката. Ако сте от нервните студенти, този курс може и да не е за вас, предупреждават от британския вестник.

Напиши коментар »
(1)
1
"Уроци по чужди уроци"?!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

- Бих искал да се оженя за вашата дъщеря.
- Достатъчно обезпечен ли сте, за да издържате семейство?
- Мисля, че да.
- Хубавичко си помислете, все пак ние сме 5 човека.