БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Поръчват кафе и вода за депутатите за 120 хил. лв.

Само в ПИК
Поръчват кафе и вода за депутатите за 120 хил. лв.
Автор: ПИК
Дата
Дата
3993
Коментари
0
Поръчват кафе и вода за депутатите за 120 хил. лв.

Парламентарната администрация заделя 120 000 лв. от бюджета си, за да поръчва кафе и минерална вода за депутатите през идната година. Това става ясно от обявена обществена поръчка за избор на доставчик.

Тонизиращите напитки ще бъдат разпределяни в двете сгради на парламента – тази, в която се провеждат заседанията, и в бившия Партиен дом, където се намират офисите на всичките 240 народни представители и където заседават комисиите. 

Поръчката е разделена в две позиции, като първата е за доставка само на минерална вода в различни разфасовки.

Конкретни количества не се посочват, като те щели да се определят в зависимост от “конкретните потребности” на възложителя, пише "Монитор".

Втората позиция е за всички останали стоки – кафе на зърна, суха и течна сметана, захар – българско производство, безкофеиново кафе, капучино, топъл шоколад и др. Специално е посочено в условията на търга, че кафето, което ще се доставя на депутатите, трябва да е от “висококачествен бленд”. В рамките на поръчката са включени и консумативите – пластмасови чашки и бъркалки.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

Мъж и жена в леглото. Звъни телефонът. Жената вдига в просъница, говори малко и казва:
– Обади се мъжът ми. Каза, че е с теб за риба.