ПОТРЕС! Катаджия пише акт и само задрасква и преправя! (СНИМКА)

Само в ПИК
ПОТРЕС! Катаджия пише акт и само задрасква и преправя! (СНИМКА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
5219
Коментари
4
ПОТРЕС! Катаджия пише акт и само задрасква и преправя! (СНИМКА)

Катаджия от Благоевград написа фиш за неправилно паркиране на млад мъж в кв. "Струмско", който заслужено си отнесе глоба от 20 лева. В документа обаче младши контрольорът не е успял да напише вярно нито една от думите, поправяйки непрекъснато.

С пот на челото той успял да състави документа, обърквайки както името на улицата, така и ЕГН-то на нарушителя, съобщава струмаком. Цапаницата е връчена на шофьора, който е сърдит не заради 20-те лева глоба, а заради факта, че някой има смелостта да връчва подобен документ, пълен с гр

ешки и поправки.

Още по темата
И ТОВА ГО ИМА! Катаджия написа акт за паркиране на несъществуващ адрес
Часовник
22:58
Катаджия написа акт на жена, паркирала аудито си на тротоар, но посочи в наказателното постановление адрес, който всъщност не съществува. Така, макар нарушението да е безспорно доказано, глобата...
Напиши коментар »
(4)
1
Повишете му заплатата, както искат всички милиционери, но и го запишете на училище! Срамота е меко казано, просто нямам думи! 95% от състава са такива, "достойни" синове на бащите си-преди милиционери, сега полицаи, а всъщност, освен да щипят сервитьорки по кафенетата, да се крият по храсти и да прибират рушвети, за нищо друго не стават. Иначе все съда им е виновен, че едно доказателство за което и да е престъпление не могат да съберат. Ами то с чупене на стойки не става, иска се и работа. Един съвет към глобения-обжалвай, тази карикатура веднага ще падне в съда, а при повече упоритост може и да накажат "служителя на реда"... даже и в кавички се срамувам да го напиша... Ужас!!!
2
Фишът е написан преди това. Просто първият се е усетил и е кихнал бакшиш. След това вторият получава фиша на предишния, а катаджията е преправил данните просто. И още нещо катаджии на протест няма да видите.
3
Тоя е по-зле и от блондинка.
4
И според някои този полицай е неграмотен ли? С един куршум-два заека. Първият нарушител е платил на него,а вторият на държавата...
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
В семейните ситуации можете доста решително и безкомпромисно да промените нещо. Това „нещо“ ще носи както съзидателен, така и разрушителен характер. В по-добрия случай това може да бъде преместване на самотен човек в друг регион. Може да бъде скъсване на отношенията с приятел. Вашите стари житейски планове могат да бъдат съкрушени или решително променени. По-силно тази тенденция действа върху вас в петък и събота. Постарайте се да я насочите в желаното русло и се пазете. Възможни са и здравословни неразположения, през които ще преминете бързо.
ВИП рожденици
Костадин Филипов
Костадин Филипов
журналист, тв водещ
Става на: 38 години

Разхожда се Петка и гледа Чапай копае на плаца. - Василий Иванович, каква е тази яма? - Ами виж, Петка, трябвало за един документ да си направя снимка до пояса. - А защо толкова дълбока? - Реших да се снимам на коня.