ИНТЕРЕСНО

Почина един от най-големите босове на мафията в Русия

Само в ПИК
Почина един от най-големите босове на мафията в Русия
Автор: ПИК
Дата
Дата
17264
Коментари
0
Почина един от най-големите босове на мафията в Русия

Почина Александър Аверин, оглавяващ една от най-известните мафиотски групировки в Русия - Солнцевската. В подземния свят той бе известен с прозвището Авера-младши.

Аверин е починал в известната московска болница "Склифосовски" от чернодробна недостатъчност, съобщава "Блокнот.ру".

Солнцевската групировка става известна още през 80-те години, когато присъединява към ядрото си други банди и се превръща в Солнцевско-Ореховската групировка. След ареста на единия от лидерите й - Сергей «Михася» Михайлов,"ореховците" решават да се отделят и голямата банда се разпада отново.

През 90-те години Солнцевската групировка отново набира мощ, а членовете й преминават от сенчестия към легалния бизнес. Бандата все още се смята за една от най-мощните в Русия. 

Александър Аверин е роден в Солнцево на 12 април 1959 г. Той е по-малкият брат на друг криминален бос - Виктор Аверин (Авера-старши).

Погребението на починалия бос ще се състои на13 октомври в Переделкино.

Превод: ПИК 

Още по темата
Гръмнали Баретата като Кръстника на руската мафия Дед Хасан
Часовник
08:58
Атентатът срещу Баретата копира покушението срещу Дед Хасан. Кръстникът на руската мафия Аслан Усоян бе убит с един изстрел от снайпер в центъра на Москва на 16 януари тази година, твърди...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Виктор Николаев
Виктор Николаев
журналист, тв водещ
Става на: 38 години
Илиана Беновска
Илиана Беновска
журналист
Никола Спасов-Мастиката
Никола Спасов-Мастиката
футболист, треньор
Става на: 59 години
Райна Кабаиванска
Райна Кабаиванска
оперна певица
Киркор и Гарабед попаднали на самотен остров. Киркор си води дневник:Ден 1: скукаДен 2: голяма скукаДен 3: ужасна скукаДен 4: космическа скукаДен 5: Гарабед взе да ми харесваДен 6: Гарабед все повече ми харесваДен 7: Гарабед ме изпревари