Почина руски топразузнавач

ЧАС ПИК

Почина руски топразузнавач

11069
на 04.01.2016
Почина руски топразузнавач
Автор:   ПИК

Началникът на руското Главно разузнавателно управление (ГРУ) Игор Сергун е починал, предаде РБК.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Изданието се позовава на съболезнователен адрес, изпратен от президента на най-голямата по територия държава в света – Владимир Путин до близките на покойния.

Според официалната биография на Сергун, публикувана на сайта на руското министерство на отбраната, той е роден на 28 март 1957 г. Сергун завършва средно военно училище в Москва, като продължава висшето си образование в различни висши учебни заведения, включително и Военната академия на Генералния щаб.

Сергун започва кариерата си във военното разузнаване през 1984 г. и през 1998 г. е е заемал поста военен аташе в руското посолство в Албания.

Той е назначен за началник на ГРУ през 2011 г. Путин в адреса си посочи: Сергун бе истински професионалист. Обичан и уважаван от подчинените си.



Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
Борисов със сензационна прогноза пред ПИК TV - коалиция с ППДБ ще има чак след Нова година (ВИДЕО) Борисов със сензационна прогноза пред ПИК TV - коалиция с ППДБ ще има чак след Нова година (ВИДЕО)
ново
Днес: 100
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК