Вход
София
Времето в София 21 o C

ПОЧНА СЕ! Михаил Миков попиля Корнелия Нинова: Видя се, че управлява еднолично (ОБНОВЕНА)

ПОЧНА СЕ! Михаил Миков попиля Корнелия Нинова: Видя се, че управлява еднолично (ОБНОВЕНА)

на 14.05.2017
1883
20
ПОЧНА СЕ! Михаил Миков попиля Корнелия Нинова: Видя се, че управлява еднолично (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
14.05.2017
20
1883

Погрешен подход е да се разделя парламентарната група и Изпълнителното бюро на партията. Това каза пред журналисти Михаил Миков, бившият председател на БСП преди заседанието на Националния съвет на партията, на което ще бъдe обсъдена заявката да не се съвместяват длъжностите народен представител и член на Изпълнителното бюро на БСП, съобщава Фокус. 

Миков уточни, че трябва да има връзка между тях, защото народните представители са също политици и участват в политически орган, както и във вземането на решения. По думите му депутатите са много по-ангажирания в изпълнения на решенията на партията.

Попитан има ли комуникация с Красимир Янков и знае ли дали ще бламира предложението на Нинова, Миков отговори: „Нямам комуникация с Красимир Янков. Това са техни отношения, той участваше в избирането й, Гергов също.“

Във връзка с намерение на Корнелия Нинова да остави част от депутатите и в ръководството на ИБ, и в НС, Миков коментира, че е прочел в медиите различни тези.

Според него промените в Устава показват, че са основателни обвиненията срещу лидера на БСП, че управлява партията еднолично. От своя страна Атанас Мерджанов заяви, че разделянето е „нон сенс“.

Заседанието на БСП започна в 11,00 часа.

"Оценката ни за конституцията няма нужда от промяна. Не знам от къде идва този изкуствено създаден проблем, но предлагам да препотвърдим отношението си към българската конституция", обяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в словото си на Националния съвет на левицата.

"НС избра правителство, което утвърди приоритетите си. Кабинетът "Борисов 2" беше избран със 136 гласа "за" и 97 "против", а "Борисов 3" със 133 гласа "за" и 100 "против". Тези числа показват, че въпреки оставките и печеленето на изборите, подкрепата за ГЕРБ намалява. Политическото семейство на ГЕРБ ни определиха като популистка партия и призоваха да не ни допускат във властта. Заставането ни срещу СЕТА бе посочено като антиевропейско. Днес ГЕРБ официално работят с националистически партии и европейската народна партия приемат това. За тях не са важни ценностите, а само властта. ГЕРБи ОП се отказаха от предизборното си обещание. Няма друго правителство, което за по-малко от месец да е променило вота на гражданите. Патриотите се отказаха от намерението си минималната пенсия да стане 300 лв, с което излъгаха над 2 милиона души", допълни тя.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ! 

Сподели:
свързани новини
ГОРЕЩА ТЕМА! Михаил Миков разкри коварния план на Корнелия! Лидерът на БСП разкарал Гергов с "ЦУМ гейт" ГОРЕЩА ТЕМА! Михаил Миков разкри коварния план на Корнелия! Лидерът на БСП разкарал Гергов с "ЦУМ гейт"
Бившият лидер на БСП Михаил Миков отправи тежки обвинения...
на 10.05.2017
Жельо Бойчев преди Националния съвет на БСП: Имаме слабости... Жельо Бойчев преди Националния съвет на БСП: Имаме слабости...
Ще разочаровам всички, че левицата няма да се разцепи....
на 13.05.2017
ЧЕРВЕНИ РОКАДИ! Чистката в БСП е днес ЧЕРВЕНИ РОКАДИ! Чистката в БСП е днес
Националният съвет на БСП ще проведе редовно заседание....
на 14.05.2017
Напиши коментар »
(20)
1
Прав е! БСП не е бащиния на никого еднолично! БСП не е ГЕРБ, където ББ сам решава всичко!
2
.......МИКОФ ПРЪХУТЛЯКА УТВОРИ ВРАТАТА ЗА КУРНЕЛА !.... МИКОФ Е ВИНОВЕН ЗА СТАЛИНЗКАТА СЕДЕСЕ КУРНЕЛА КОЯ СА Е ЕВРЕИ № 1 НА ПУЗИТАН !....БРИГО !...КВО ИМЕ !....ИНАЧЕ СЕ КААЗВА ТВА ГОВЕДО БРИГАДИР !....ТАП ТАП МА ИНДУСТРИАЛИЗИРАН ПУЗИТАНЯК !....КУРНЕЛИЯ ИМА КАВАЛЕРИЯ !.... МА КОН БРИГО Е УУМОРАН !....ЗААМОРАН !....ВАС ИС ДАС ?....ПФЕРДЕ ?....МИ КОНЬ !....БРИГО !....МЕЖУ ГОВЕДО И КОН !....УТ ДЕСЕ !....ДС КОЯ ПРЕДАДЕ ДААРЖАВАТА ВИ БЕ !....ВАШТА ДААРЖАВА !....СА ИМАТЕ КОЧИНА !....Е ТОЯ БРИГАДИР Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ И ТРЕА А БУДЕ ЗАСТРЕЛЯН !....ЗАТУВА СА НЕМАТЕ ДАРЖАВА А ИМАТЕ КУРНЕЛКА !...ПЛУЗ БАЦО !....И КАБИНЕТИТЕ МУ !....БРИГО ЗЕМИ СА ПУЦНИ МА СИ СТРААХЛИФ МИШКЯ !....НЕ СИ ПОНЕ КУЧКА !....
3
РАЗБЕРЕТЕ НАИ ПОСЛИ ЧЕ КУРНЕЛА Е ЦАЧКА !....НА БАЦО ПАРТИЗАНКА !....НЕЛЕГАЛНА !....ПОЛИЦЯТА Я ТААРСИ !...ГЕШЕФ ДАА 5 ЛВА ЗА НЕЯ И 2 ЛВА ДА Я ИЗКАПАТ УУ БАНЯТА ШЕИ МААЗНАЯ !....КРИЕ СЕ ПО КАНАЛИТЕ НА РЕКАТА !.... НОСИ БОМБИ МААСКИРАНИ КОТУ ДУМАТИ !....ИЗЛИЗА ПРЕЗ НОШТА НА ЛАВОФ МОСС И ВИЕ СРЕШТУ ЛУНАТА !....
4
Лъжи и демагогия - това трябва да очакваме от "конгреса" на най вредната за България партия ! Когато "социалист" ти каже "добро утро" ,то трябва да сме сигурни ,че вечерта е настъпила.
5
Тази ще съсипе БСП. Тя и другите милионери около нея не ги интересува България.Те са се оправили.
6
едноличноо управлява тиквата,а Нинова ,,старите муцуни'' не я одобряват като това пиянде,стоилов и др
7
на господарката на БСП е АЛЧНОСТА
8
ами кои я избра за председател гмо мозьците от кьде доиде какьв е приносьт и за бсп много вьпроси и никакви отговори аз сьм от тези 46 процента които не гласуват по избори
9
Миков не е прав, просто говори, защото е уязвен от успеха на Нинова. За хората, които коментират за всичко, анализират и ланския сняг, политиката, боба и чесъна, които НИКОГА не са работили с хора, НЕ им е ясно, че Нинова е на много прав път! Трябва да има неща, които няма да се харесат, но някои просто трябва да забравят за блатото, което е спретнато преди тя да се появи. Не може 40 години да си депутат и член на ръководен орган! Това е ретроградно, говори за инерция и хранилка!
10
МАЛИИИИИ, ТАЯ КАК ГИ Е ПОДБРАЛА, М@ДУРКО СЛЕД М@ДУРКО ХВЪРЧАТ, А И ОПРАВДАНИЕ В ДЕЙСТВИЯТА НА УПРАВИТЕЛЯ НА "БСП-ЕООД" НАМИРАТ !!! СЪГЛАСНИ СА С ВСИЧКО, САМО И САМО ДА НЕ ГИ УВОЛНИ ДРУГАРКАТА ИМ НИНОВА !!! С ТАЗИ ПАРТИЯ Е ПРИКЛЮЧЕНО !!! ДА СЕ ОРГАНИЗИРАТ РЕДНИЦИ, ГЕНЕРАЛИ, МАРШАЛИ И ДА СИ ПРАВЯТ НОВО БСП !!! АКЦИИ В "БСП-ЕООД" НЯМА ДА ИМАТ !!! ЕДНОЛИЧЕН АКЦИОНЕР Е ДРУГАРКАТА ИМ КУРНЕЛИЯ НИНОВА !!! ДА ИМ Е ЧЕСТИТО !!! И БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТАЗИ УПРАВИТЕЛКА !!!
11
Попилял ви е ТРЪТКАТА Бойкови МЕДИИ
12
-Тате, аз циганин ли съм? -Да! -А ти циганин ли си? -Да! -А мама циганка ли е? - Да и тя е циганка, всички сме чисти цигани! Що питаш? , -Ами като сме чисти цигани значи сме за БСП?!?!? -Аааа, чак пък толкова цигани не сме!!! .
13
циганите доведоха на власт великия вожд Винету. Той за това не закача племето на Ташунко сапа и за това те правят в тази държава каквото си искат.
14
Мешо, ти управляваше колективно..., но с Бойко. Това ти изяде главата. Чат ли си?
15
Стар войвода, ветеран от войните простенал на смъртния си одър: - Доведете ми Пешо. - Кой Пешо тате? -Пешо, партийния секретар. -Тате, та ти не си му продумвал на него от 09.09 1944 Г. - Доведете го! Какво да правят синовете му, това било последното желание на баща им - довели му Пешо, партийния секретар. -Искам да ме направиш член на партията -казал войводата. -Браво байно,браво - зарадвал се партийния секретар - най после се осъзна. Ето, заповядай партийната ти книжка. Със здраве да си я ползваш. -Ех сега вече ще мога да си ида спокойно -прошапнал воеводата - като умра - с един комунист по малко!!!
16
Господ явно много малко ви е дал. Написаното от №12 и №15 са селски мъдрости ,ако не са на повече от 75 години. Сменени са само партиите. Ако имате поне нещо ваше напишете го. Явно вашето ниво е до това ,какво ще каже вожда. Видяхте какво може. България е страната с най-ниските заплати и пенсии в Европа. Това е заслуга на държавните ръководители и на тези, които са гласували за тях...............
17
Прав е Миков.Сланинова управлява едноли4но и деспоти4но.Тя не се интересува нито от БСП,нито от съдбата на обикновените и симпатизанти.Вълнува я само властта и трупането на пари.Посредствена жена с архаи4но мислене и манипулативно държание.Хак да им е на комунетата.Те си я избраха.
18
Тоя е крайно време да се пенсионира и да си гледа видинските сигани.
19
Миков, изчадие на дявола, ти ли си най честният., я ми отговори колко пари взе за да включиш в листата за изборите един селски кмет , като пренебрегна една цяла градска организация..
20
Нинова и морал?!? Що е това и има ли го въобще? Няма го, естествено. Това чудовище от Северозапада никъде го няма по света! Алчно, гьонсурат, гадно, лъжливо и крадливо. То ще съсипе партията окончателно.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой управлява България днес?
архив

Чета статус на едно 14-годишно: - Седя, пуша, пия кафе и си мисля за него… Аз съм на 34… търкалям се на дивана, ям портокали и гледам "Ну погоди!"...

няма нови новини
Днес: 153
hot
най-четени новини в момента
сега
3296
четат ПИК
сега
четат тази новина
САМО В ПИК TV! Адвокат Марин Марковски с горещи разкрития за обвиненията срещу Иванчева - ето как парите попаднали в колата на кметицата (ОБНОВЕНА)
x
Сексът като спорт: Какво показва фитнес тракерът?
x