ПО ГОРЕЩИТЕ СЛЕДИ! Разкриха страшен есемес до бащата на отвлечения Адриан: 1 милион до три дни или режем пръсти!

Само в ПИК
ПО ГОРЕЩИТЕ СЛЕДИ! Разкриха страшен есемес до бащата на отвлечения Адриан: 1 милион до три дни или режем пръсти!
Автор: ПИК
Дата
Дата
41266
Коментари
7
ПО ГОРЕЩИТЕ СЛЕДИ! Разкриха страшен есемес до бащата на отвлечения Адриан: 1 милион до три дни или режем пръсти!

Страшен есемес е получил бащата на отвлечения Адриан от похитителите. Тони Златков прочел потресаващо съобщение, че, ако не събере 1 милион до три дни, ще режат пръсти на сина му, с което де факто му подсказали, че скоро може да получи отрязан пръст от детето си, пише седмичник. 

Преди този заплашителен есемес собственикът на "Совауто" твърдял, че не може да събере повече от 300-350 хиляди лева. Златков пращал есемеси на похитителите, в които надълго и нашироко обяснявал, че печели между 3 и 5 хиляди евро от всеки продаден луксозен автомобил и че няма възможност да събере исканите първоначално 3 милиона.

"Събери до три дни един милион и пиши. Ако не го направиш, ще отрежем пръст на сина ти", гласял застрашителният есемес, пратен от терористите. 

В петък късно вечерта Тони Златков пратил съобщение, че е събрал 690 хиляди лева, а в събота получил знак от похитителите да се приготви за предаване на парите. Самият Златков твърди, че приятели му помогнали да събере сумата, а негови близки издали, че е заложил яхтата си "Адвенчър", с която се гордеел много.

Похитителите променяли три пъти маршрута, като първоначално го пратили на Околовръстното, след това към магистрала "Струма", преди да го накарат да подкара колата към магистрала "Тракия". 

По всяка вероятност бандитите са следили Тони Златков, за да видят дали той е придружаван от полицаи и след като са се убедили, че е сам, му заповядали да остави сака с парите на разклона за Нови хан. 

"Получихме колета, чакай сина си в следващите дни", бил последният есемес от похитителите. 

На следващия ден, около 20-30 ч те оставили Адриан на 20 км от Панчарево. Случайни минувачи качили младежа в колата си и го закарали до бензиностанция в района на Горубляне. Адриан е прибран от родителите си около 22.30 ч в неделя. 

В момента домът на бизнесмена Тони Златков се охранява от частна фирма, която пази семейството от нови набези. 

 Трима отвлекли сина на бизнесмена

Трима са били похитителите на Златков, твърди седмичното издание. Те били предрешени като полицаи и с маски на главите, върху които пишело полиция. След като го натикали в "Шкода Фабия", похитителите покрили главата му с чувал. Младежът си спомня, че е бил прехвърлен на друга кола - джип, около 20 минути след като е бил отвлечен. По-късно осъзнал, че е в мазе на селска къща. Бил е прикован за леглото с метална верига и не можел да мръдне на повече от 2-3 крачки. Похитителите влизали да му оставят храна, като го карали и той да слага маска. Според спомените на Адриан, бил е посещаван от двама, които говорели лаконично - само с "Яж", "Пий", "Приготви се". Единият бил нисък и широкоплещест, другият - нормален на ръст, но с доста развита мускулатура. Макар да го хранили редовно, Адриан отслабнал с 6-7 кг. 

 

Напиши коментар »
(7)
1
Полицаи и частни охранители са замесени.Тоя козел и свинята --сина му,бих ги ликвидирал!!!
2
Бащата Тони Златков има доста мелодраматична визия, и охотно я показва по медиите, направо да го прибират в Нови хан, при "виповете "на Тупарев.
3
Да ама не!!! 3 милиона в брой, эа младеж умствено иэостанал!!! Явно има синдрома на Даун!!! То и биэнесмена не е по наэад от него с ненормалната си виэия и коса!!!
4
Всички журналистчета се загрижили за тоя цървул! Защо не го питат,как е започнал бизнеса си ? Всички скъпи коли които предлага са закупени от Тиквата и Ц.Бориславова ! Скапана държавица !
5
МА ТОЗИ ОЛИГОФРЕН И ЯХТА ЛУ ИМА. СКОРО СЕЗОН ДВЕ АМА ВСИЧКИ ОТ РОДАТА. ЯХТИ МАХТИ А СЕ ПРАВИ НА СВЕТЕЦ ДЪРТИЯ. ЩЕ ВАДИШ ОЩЕ
6
БОЙКО КОЙТО ТОЛКОВА Е ПОМОГНАЛ. ЗАЩО НЕ ЗАПОЧНЕ ДА СЪБИРА САМООБЛАГАНЕ ОТ ВСЕКИ ПЪЛНОЛЕТЕН. ЗА ДА МУ ВЪРНЕ И ПАРИТЕ НА ТОЗИ БИЗНЕСМЕН. ДРУГИЯ ПЪТ И КЪЩАТА ЩЕ ЗАЛОЖИ ОТПАДЪКА
7
Защо ни убеждаваха, че тази група е по-различна от предните?
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
Ангел Заберски-син
Ангел Заберски-син
музикант и композитор
Става на: 48 години
Анжел Вагенщайн
Анжел Вагенщайн
писател, сценарист
Става на: 95 години
Владимир Левчев
Владимир Левчев
поет
Става на: 60 години
Касим Дал
Касим Дал
политик
Става на: 55 години
Тодор Батков
Тодор Батков
адвокат, бизнесмен
Става на: 59 години

Едно момченце си купило "Кока-кола" и не можело да си отвори бутилката.
Огледало се наоколо и вижда на отсрещния тротоар един полицай. Отива при него и го моли:
- Чичко полицай, ще ми отвориш ли бутилката?
Полицая взел шишето, поогледал го и извикал:
- Отваряй! Полиция!