ПО ГОРЕЩИТЕ СЛЕДИ! Разкриха страшен есемес до бащата на отвлечения Адриан: 1 милион до три дни или режем пръсти!

Само в ПИК
ПО ГОРЕЩИТЕ СЛЕДИ! Разкриха страшен есемес до бащата на отвлечения Адриан: 1 милион до три дни или режем пръсти!
Автор: ПИК
Дата
Дата
41893
Коментари
7
ПО ГОРЕЩИТЕ СЛЕДИ! Разкриха страшен есемес до бащата на отвлечения Адриан: 1 милион до три дни или режем пръсти!

Страшен есемес е получил бащата на отвлечения Адриан от похитителите. Тони Златков прочел потресаващо съобщение, че, ако не събере 1 милион до три дни, ще режат пръсти на сина му, с което де факто му подсказали, че скоро може да получи отрязан пръст от детето си, пише седмичник. 

Преди този заплашителен есемес собственикът на "Совауто" твърдял, че не може да събере повече от 300-350 хиляди лева. Златков пращал есемеси на похитителите, в които надълго и нашироко обяснявал, че печели между 3 и 5 хиляди евро от всеки продаден луксозен автомобил и че няма възможност да събере исканите първоначално 3 милиона.

"Събери до три дни един милион и пиши. Ако не го направиш, ще отрежем пръст на сина ти", гласял застрашителният есемес, пратен от терористите. 

В петък късно вечерта Тони Златков пратил съобщение, че е събрал 690 хиляди лева, а в събота получил знак от похитителите да се приготви за предаване на парите. Самият Златков твърди, че приятели му помогнали да събере сумата, а негови близки издали, че е заложил яхтата си "Адвенчър", с която се гордеел много.

Похитителите променяли три пъти маршрута, като първоначално го пратили на Околовръстното, след това към магистрала "Струма", преди да го накарат да подкара колата към магистрала "Тракия". 

По всяка вероятност бандитите са следили Тони Златков, за да видят дали той е придружаван от полицаи и след като са се убедили, че е сам, му заповядали да остави сака с парите на разклона за Нови хан. 

"Получихме колета, чакай сина си в следващите дни", бил последният есемес от похитителите. 

На следващия ден, около 20-30 ч те оставили Адриан на 20 км от Панчарево. Случайни минувачи качили младежа в колата си и го закарали до бензиностанция в района на Горубляне. Адриан е прибран от родителите си около 22.30 ч в неделя. 

В момента домът на бизнесмена Тони Златков се охранява от частна фирма, която пази семейството от нови набези. 

 Трима отвлекли сина на бизнесмена

Трима са били похитителите на Златков, твърди седмичното издание. Те били предрешени като полицаи и с маски на главите, върху които пишело полиция. След като го натикали в "Шкода Фабия", похитителите покрили главата му с чувал. Младежът си спомня, че е бил прехвърлен на друга кола - джип, около 20 минути след като е бил отвлечен. По-късно осъзнал, че е в мазе на селска къща. Бил е прикован за леглото с метална верига и не можел да мръдне на повече от 2-3 крачки. Похитителите влизали да му оставят храна, като го карали и той да слага маска. Според спомените на Адриан, бил е посещаван от двама, които говорели лаконично - само с "Яж", "Пий", "Приготви се". Единият бил нисък и широкоплещест, другият - нормален на ръст, но с доста развита мускулатура. Макар да го хранили редовно, Адриан отслабнал с 6-7 кг. 

 

Напиши коментар »
(7)
1
Полицаи и частни охранители са замесени.Тоя козел и свинята --сина му,бих ги ликвидирал!!!
2
Бащата Тони Златков има доста мелодраматична визия, и охотно я показва по медиите, направо да го прибират в Нови хан, при "виповете "на Тупарев.
3
Да ама не!!! 3 милиона в брой, эа младеж умствено иэостанал!!! Явно има синдрома на Даун!!! То и биэнесмена не е по наэад от него с ненормалната си виэия и коса!!!
4
Всички журналистчета се загрижили за тоя цървул! Защо не го питат,как е започнал бизнеса си ? Всички скъпи коли които предлага са закупени от Тиквата и Ц.Бориславова ! Скапана държавица !
5
МА ТОЗИ ОЛИГОФРЕН И ЯХТА ЛУ ИМА. СКОРО СЕЗОН ДВЕ АМА ВСИЧКИ ОТ РОДАТА. ЯХТИ МАХТИ А СЕ ПРАВИ НА СВЕТЕЦ ДЪРТИЯ. ЩЕ ВАДИШ ОЩЕ
6
БОЙКО КОЙТО ТОЛКОВА Е ПОМОГНАЛ. ЗАЩО НЕ ЗАПОЧНЕ ДА СЪБИРА САМООБЛАГАНЕ ОТ ВСЕКИ ПЪЛНОЛЕТЕН. ЗА ДА МУ ВЪРНЕ И ПАРИТЕ НА ТОЗИ БИЗНЕСМЕН. ДРУГИЯ ПЪТ И КЪЩАТА ЩЕ ЗАЛОЖИ ОТПАДЪКА
7
Защо ни убеждаваха, че тази група е по-различна от предните?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Нидал Алгафари
Нидал Алгафари
режисьор, продуцент
Става на: 52 години
Светослав Гаврийски
Светослав Гаврийски
финансист, бивш управител на БНБ и министър на финансите
Става на: 69 години

Изпитват алкохолик:
„А“ – Абсолют
„Б“ – Бира
„В“ – Водка
„Г“ – Гроздова
„Д“ – Домашна гроздова

„К“ – Каса с бира
…Да се върнем на „Е“
…Евентуално още една каса с бира…