БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ПО ЖИЦАТА! За какво си говориха Путин и Радев?

Само в ПИК
ПО ЖИЦАТА! За какво си говориха Путин и Радев?
Автор: ПИК
Дата
Дата
36965
Коментари
21
ПО ЖИЦАТА! За какво си говориха Путин и Радев?

Президентът Румен Радев и на Русия Владимир Путин са провели телефонен разговор, на който са обсъдили сътрудничеството в сферата на енергетиката, съобщава сайта на Кремъл, цитиран от РТ.

Отбелязва се, че в хода на разговора двете страни са потвърдили заинтерсоваността си от развитието на двустранните отношения в различни сфери.

„Обсъждани са въпроси, свързани със съвместни мероприятия, свързани с юбилейни дати, свързани с двете страни, като: 25 години от подписването на Договора за дружески отношения и сътрудничество, както и 140 години от Освобождението на България, навършващи се на 3 март 2018 г. 

Превод: ПИК

Още по темата
Руските сайтове гърмят: Президентът Радев ще покани Путин
Часовник
08:49
Руските информационни сайтове са във възторг, след като президента Радев заяви намеренията да покани Путин у нас на националния празник на България - 3 март, когато се празнува 140 гониди от...
Напиши коментар »
(21)
1
ЕВРЕЯ И КАТОЛИКА СА ГЕИОВЕ !....ТОЧКА !....ТЕ ИЗДИГНАА ИСЛЯМА У КУЛТ !....НЕМА ЛОША РЕЛИГИА !....ИМА МНО МНО ЛОШ ЕВРЕИ !....А ЕВРЕИТЕ СЕ ДЕЛАТ НА ЛОШИ И МНО ЛОШИ !....СВЕТО Е У ХАОС !....ТАЛМУДА Е ОТРОВА ЗА СИЧКИ РЕЛИГИИ !....ПРЕЗ 60 ТЕ 70 ТЕ АРАПА ЯДИШЕ ПЕСАКО СА Е ВАРВАРИН !....ПИСАМЕ ПИСАМЕ ....2017 =1917 = ВОИНА !...1941 !....ИДЕ 22 ИУНИ !....
2
За какво си говориха по телефона Путин и Радев?....ЗА ДЕСА !....И ЦУТИЕНА ПЛУЗ ПЕЕЕРАЗА СПИН КОТ !....СА СЕРИОЗ !....ЗА КВО МОЕ СИ ГУВОРАТ ЕДИН ИМПЕРАТОР И ЕДИН СЕЛЕНИН !....МИ ЗА ВРЕМЕТО !....ШЕИ ВАЛИ НЕМА ДА ВАЛИ ?....
3
Наистина няма какво да си говори Путин с един васал, какъвто е бил винаги нашият президент. Първанов и той от анти натовец се превърна в пръв натовец. Че и договора подписа. Путин ще дойде на 3 март за няколко часа и толкоз. Той с васали и терористи не разговаря.
4
Публикувайте стенограмата от разговора!
5
нали сме siси го избрали ги избрали,, трябва да сме информирани за дребните неща, а те едрите се виждат и сляп да си... за сега радев не е направил ни есдна визита,,, не е и поканен,,,,ми кой президент ще го покани ,,по икономически проблеми сляп,пополитически некомпетентен по военни там няма думата- с два танка и въртолет бой не става , войска няма,,, ееее кой е той!!!! Госпожо НИНОВА КОЙ!!!!!! та за каквво да си говорят освен да го покани на софра,,,, и още повече Путин е от класата политици,,,,, мрънкал му е нещо,, но пък ушите му са доста големи дано е разбрал радев нещо от путин
7
Дали путю Маринкен Гумен Гадев обясни на Жужа, къде е написана българската азбука! Защото днес Премиера би шута на една мурзилка, която не знаеше историята ни (си) !!
8
E, много простотия тролска герберастка. Какво, страх те е от Радев, да не ти бръкнат в мръсните герблерастски афери крадливи. Чакай още малко, той Бойко сам ще ви подгони, за да не гонят него. Луди ще ви направи, че и на него му идва много от крадливи тъпаци
9
Само единия е говорел......
10
Трябва да възстановим руските пазари,както и техни стоки на нашия пазар това е добре и за двете страни,най-вече за нашата малка икономика! Досега откакто са санкциите над 1 милиард евро сме загубили само в селското стопанство.Ще се радвам Путин да дойде 2018г,тогава ГЕРБ може и да не изкара зимата и да не е на власт.Браво на Радев
11
ЕВАЛА РАДЕВ НАЧУКА ГО НА ШЛЯКАНИТЕ ГЕРБЕРАСТИ!!!
12
Браво на Радев! Два пъти през мандата на временното правителство Радев лично гласува ЕС да продължи санкциите срещу Русия. Такъв президент си си избрал обещава отмяна на санкциите, а като се добра до стола забрави. Имаш ли представа колко ни е бил износа за Русия, та хвърляш невярна цифри? Има няма 50 милиона годишно от селскостопанска продукция и санкциите за нея наложи оня дето му лижеш задника - Путин.
13
Ти явно си гербераст заслепен,цяла Европа признава за огромни загуби в търговията с Русия заради смотаните санкции,държави като Унгария,Чехия,Франция,Кипър...а ти говориш глупости 50 милиона са няколко тона домати ти имаш ли представа от стокооборот между държави? Губим милиард за две години само в селското стопанство и вината като нямаме износ,отделно сиренето...а туризма също,руснаците можеше да са 4 пъти повече на нашето Черноморие ако нямаше санкции,масово ходят в Гърция,Турция и Кипър на почивки,тук идват най най бедните от тях и деца на лагери предимно от който не се печели!
14
За какви загуби може да става дума при положение че руската икономика и колкото италианската?!? Никакви загуби няма. И второ - то няма икономически санкции срещу Русия. Прочетете малко. Има санкции срещу определени мафиоти и олигарси. А не срещу държавата или икономиката. Забраните за внос си ги наложи сам батюшка Путкин като смяташе , че така ще навреди на целия свят. А те просото и не усетиха тази забрана.
15
ОКРАДОХТЕ ДЪРЖАВАТА И СЕГА ИСКАТЕ ДА Я ЛИКВИДИРАТЕ. КАТО МИЛИОНИТЕ БЪЛГАРИ И МЕН МЕ Е ГНУС ДА КАЖА,ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН , ЗАРАДИ ТАКИВА БЕЗРОДНИЦИ,УБИЙЦИ,МУТРИ И ОБИКНОВЕННИ АЙДУЦИ. СТРАХ ВИ Е,ЩЕ СЕ НАСЕРЕТЕ ОТ СТРАХ, ЧЕ ИДВА КРАЯ НА АЙДУЦИТЕ И БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ,ЧЕ БЪЛГАРИЯ МОЖЕ СЛУЧАЙНО ДА ОЦЕЛЕЕ И СВЕСТНИТЕ,ДОБРИТЕ БЪЛГАРИ, ДА СЕ ОТЪРВАТ ОТ ТИЯ ТАКА НАРЕЧЕНИ БЪЛГАРИ,КОИТО СЕГА СЕ ОПИТВАТ ДА ИЗТРЕБЯТ ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, УМИШЛЕНО И ТО ЗА ПАРИ.ТОЗИ НАРОД СЕ БОРИ ЗА ОСНОВНОТО СИ ПРАВО, ПРАВОТО НА ЖИВОТ.В ИСТОРИЯТА Е ИМАЛО МНОГО БЪЛГАРОУБИЙЦИ,НО ГОЛЯМАТА ЧАСТ СА ПОЛУЧИЛИ НАЙ-ТЕЖКОТО НАКАЗАНИЕ.СЕГА ТРЕПЕРЯТ ОТ СТРАХ ЗАЩОТО ИДВА ВРЕМЕ ЗА ПЛАЩАНЕ И ТОВА ЩЕ СТАНЕ ОТНОВО С ПОМОЩТА НА ДОБРИТЕ ОТНОШЕНИЯ МЕЖДУ БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ.
16
Дежурните тролове беснеят за това, че Радев е проявил мъжеството да се опълчи, макар и индиректно, на американската политика за изолация и санкции спрямо Русия. Тепърва в Европа ще се надига вълната за партньорство с Русия, против диктата на САЩ. Добре е, че България първа прави реални стъпки в тази посока. А що касае троловете, явно са събирани от улицата - виж им езика, манталитета, правописа - боклуци!
17
Браво на Радев! Мъж е, и е българин!
18
Няма разговор! Невъзможен е! Другото е демагогия! Или приемаме, или си отиваме. Натовския генерал, не българския, поне да не публикува родния резил. Или маман е шушнала на някой, за ПР естествено! Лоша услуга! В тази държава, макар и малко, има и мислещи хора! Аз не съм от тях, само си споделям мнението си.
19
СЛАВА НА ГЕНЕРАЛ РАДЕВ И ВЛАДИМИР ПУТИН ДРУГОТО Е ЛЕШ! СЛАВА НА БЕДНИЯ И ОГРАБЕН БЪЛГАРИН ОТ 26 ГОДИШНИЯ КРИМИНАЛЕН ПРЕХОД ЧЕ Е ОЩЕ ЖИВ!
20
не не беснем, защото един путьо да покани Путин,,,, освен за почерпка за друго надали става,,,,, а телефония му разговор за тези над 100 дни управление е наистин голямо постижение ,стенограмата ще покаже разговора на един гърчещест президент от некомпетеност,,, сбоумие и празнословие,,,, до сега е това дано да видим и нещо по смислено,,,,иначе жена му е първа шпага по смислените изказвания, само, че дали и тя самата ги разбира или е просто луда мания по празнословието... наглостта й няма граници ,ама то къде да има,,, в личния живот перушан, та ние отчакваме общественя да е нешо различно,,,, мишката лъв не ражда,,,,,i
21
Поради надигащата се спонтанна, народна вълна от неодобрение на семейство Радеви, някой подлец е посъветвал "генерала" да си лъска имиджа с разговори по телефона с Путин. Ако иска да му повярваме, че прави нещо за България да направи нещо реално, а не митични разговори по телефона. Всички искаме да знаем, колко ни струва Деса с тоалети за много пари и от къде ги е спечелила. Не може една неизбирана от никого втора жена да се явява по приеми с рокли и обувки за над 2000 лева всеки път, а мъжът и да взема 8-9 хиляади лева заплата. Българи, не се оставяйте да ви лъжат.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Албена Вулева
Албена Вулева
тв водеща
Иван Иванов
Иван Иванов
актьор
Става на: 66 години

- Бих искал да се оженя за вашата дъщеря.
- Достатъчно обезпечен ли сте, за да издържате семейство?
- Мисля, че да.
- Хубавичко си помислете, все пак ние сме 5 човека.