БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Правителството обсъжда състоянието на хазната

Само в ПИК
Правителството обсъжда състоянието на хазната
Автор: ПИК
Дата
Дата
6687
Коментари
7
Правителството обсъжда състоянието на хазната

Състоянието на държавната хазна и изпълнението на бюджета за първите месеци на годината ще обсъди правителството на днешното си заседание.

До този момент излишъкът в хазната е около 1.8 млрд. лева. Фискалният резерв възлиза на почти 12 милиарда евро.

Добрите показатели се дължат на по-добрата събираемост на данъци, главно на ДДС.

Извън финансовата политика, министрите трябва да вземат решение и за награждаването с орден "Стара Планина" на Нешка Робева и с орден "Свети свети Кирил и Методий" на редица хора на изкуството, сред които Камен Донев, Мариус Куркински, Стефан Москов, Георги Господинов и други.

 

Още по темата
ВИРТУАЛЕН СКАНДАЛ! Кръчмари яхнаха Министерски съвет във Фейсбук
Часовник
07:27
находчиви съдържатели на кръчма успяха да си „присвоят“ страницата на Министерския съвет във Фейсбук. Те я сляха със своята, която е посветена на едноименния им развлекателен комплекс....
Напиши коментар »
(7)
1
Едно пътуване с градския обществен транспорт в Букурещ струва 57 стотинки /1, 3 леи/ в случай че не притежавате абонаментна карта, показва проверка на Агенция „Монитор”. Пенсионерите от румънската столица пък пътуват безплатно с наземните превозни средства – автобус, тролей и трамвай, от 1 юни 2006 г. насам. Минималната работна заплата в Румъния е 1250 леи или 543 лева.
2
КОЯ ДЪРЖАВА В СВЕТА ДАВА ЗА ИЗДРЪЖКА НА ЕДИН БЕЖАНЕЦ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ПЕНСИЯТА НА СВОЙ ГРАЖДАНИН С 35 ГОДИНИ СТАЖ ?
3
Питах малкия си син четвъртокласник, как става така че колкото излишните му пари стават повече и тези които му давам също стават повече... Той се спука от смях и каза , че тези които му давам ги прибавя към излишните!!!
4
Не ви прощавам за нищо господа, за хубавата просешка тояга, за дрипавата скъсана торба, която елитът сръчно ни надяна! Не ви прощавам за нощите без сън, нали очите гладни не заспиват. Не ви прощавам хаоса навън, където ни насилват и убиват! Не ви прощавам за лудите сред нас, които са щастливи без причина, усмихват се, говорят си на глас. Не ви прощавам затова, че са мнозина! Не ви прощавам за тия дето с вик политат от високите етажи, от бедността спасили се за миг, размазвайки се долу на паважа! Не ви прощавам за скъпите коли и за откраднатите милиони, за пищните ви мраморни дворци, дори за наглостта да сте спокойни! От името на нашия народ, одрипавял и гладен, не ви прощавам! А дали ще ви прости Бог? Съмнявам се, дълбоко се съмнявам!
5
Не са наводнени улиците по села и градове от валежи. Мед и масло е потекло от вещото управление на Б. Б...
6
do 5 особено във Варна техния град е ужас,,,стабилна'' държава
7
ТЯ ХАЗНАТА ВСЕКИ Я ЗНАЕ НЯКОЛКО,МИЛИАРДА НА ЧЕРВЕНО!!!НО НА ТИКВАТА ТИКВАТА ЯВНО ДРУГО Е РОДИЛА!!?ВЪТРЕШНА МЕЖДОФИРМЕННА ЗАДЛЪЖНЯЛОСТ ДВАПЪТИ КОЛКОТО БЮДЖЕТА,НА ДЪРЖАВАТА!!!АМА ТИКВАТА НАЛИ Е ОДЛИЧНИК НА ЕС!?Е САМО ТОЙ ЗНАЕ ЗА ТОВА,АМА КВО МУ ДРЕМЕ!?КОМУНЕТАТА,ЩЕ ГО ПОДХЛЪЗНАТ СКОРО,ВРЕМЕ,ПО-ПАРАЛИИ СА ОТ ОТ НЕГО!!!СТАНА ИКОНОМИЧЕСКИ ОРТАК С СОКОЛА,АМА ЧЕРВЕНИТЕ ЩЕ,ЩЕ ГО ИЗДОКАРАТ СКОРО ВРЕМЕ,КОЛКОТО И ДА СЕ ПРАВИ НА ЕРБАП!!!И НЯМА ДА МУ,ДАДЪТ ДА СУЧЕ ОТ ТЯХ,КАКТО СУЧЕ ОТ СОКОЛА!!!ТА ЦЯЛАТА ТАЯ ИЗМЕТ,НИЩО НЕ ВКАРВА В ХАЗНАТА,ПРИБИРАЛИ ПРИБИРА......А ВИЕ И БАЙ ПЕТКО,ЩЕ ВРЪЩАМЕ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО ЗАДЪЛЖЕНИЯ,!!!ТИКВА И ХАЗНА!?!?! СМЯХ В ЗАЛАТА!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

Мъж и жена в леглото. Звъни телефонът. Жената вдига в просъница, говори малко и казва:
– Обади се мъжът ми. Каза, че е с теб за риба.