ПРАВО В ДЕСЕТКАТА! Главният прокурор разстреля Лозан Панов от упор! Ето тежките думи на Цацаров за "ЦУМ гейт"

Животът днес

ПРАВО В ДЕСЕТКАТА! Главният прокурор разстреля Лозан Панов от упор! Ето тежките думи на Цацаров за "ЦУМ гейт"

30957
на 19.05.2017
ПРАВО В ДЕСЕТКАТА! Главният прокурор разстреля Лозан Панов от упор! Ето тежките думи на Цацаров за ЦУМ гейт
Автор:   ПИК

Тайна среща, нерагламентирана - глупости! Това заяви главният прокурор Сотир Цацаров пред БНТ в Брюксел. Той реши да говори за така наречения "ЦУМ гейт".

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

"Стига толкова, достатъчно се упряжняваха с мен. Тези, които написаха в писмото до президента, че срещата е нерегламентирана, не казват истината. Тя не е нерегламентирана, защото в България няма регламент", отсече Цацаров по адрес на Лозан Панов и кликата около шефа на ВКС, които го клатят.

"Грешно е да се срешнеш на 200 метра от Съдебната палата с Георги Гергов и Сашо Дончев. Да се срещнеш в адвокатска кантора, една от най-мастите, не е грешно. Същият този, който пише писъмца, се среща с политически лидери - в какво си качество", удари директно Панов главният прокурор. 

В края Цацаров отсече, че няма да позволи на Лозан Панов да се упражнява върху него.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Кристиян Коев пред ПИК TV: ППДБ са като куха лейка - няма нищо в главата, но е хубава и задоволява сексуално! Ако Борисов пак влезе в схема с тях, ще изгуби (ВИДЕО) Кристиян Коев пред ПИК TV: ППДБ са като "куха лейка" - няма нищо в главата, но е хубава и задоволява сексуално! Ако Борисов пак влезе в схема с тях, ще изгуби (ВИДЕО)
ново
Днес: 123
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК