Правят втора аутопсия на студента от НСА

ЧАС ПИК

Правят втора аутопсия на студента от НСА

7290
на 16.11.2014
Правят втора аутопсия на студента от НСА
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

22-годишният бургаски каратист Раид Шемери ще бъде погребан в понеделник на Централните бургаски гробищa.

препоръчано

В момента тялото му е в софийската морга, където му правят реаутопсия, съобщава "Флагман". Родителите на бургазлията не приемат резултата от аутопсията в Благоевград. Той показа, че Раид е издъхнал след "преяждане, препиване и инфаркт".

Според тях в Благоевград се опитват да прикрият истинската причина за смъртта на детето им. Резултатите от реаутопсията се очаква да са готови до края на деня.

Приятели на Раид са в шок от новината за внезапната му смърт. В социалните мрежи стотици негови близки и познати скърбят. Те определят Раид като достоен човек, посветен на спорта, който никога не и използвал наркотици или злоупотребявал с алкохол.


Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК