Преглеждат безплатно репродуктивното здраве в София

Само в ПИК
Преглеждат безплатно репродуктивното здраве в София
Автор: ПИК
Дата
Дата
1804
Коментари
1
Преглеждат безплатно репродуктивното здраве в София

Преглеждат безплатно репродуктивното здраве на столичани, като консултациите ще продължат от днес до началото на декември. Организацията на кампанията е на екипа от Първа САГБАЛ „Света София”, съобщиха от лечебното заведение. Инициативата е предназначена за студенти, докторанти и други учащи млади жени и мъже.

Целта е подобряване на репродуктивните възможности на младите хора в България. Специалистите ще информират поколението за репродуктивното и сексуалното здраве, като се цели още да се поощри раждането на първо дете преди 30-годишна възраст. За безплатните прегледи не се изисква направление. Консултациите ще се извършват от 10.00 до 13.00 часа всеки работен ден.

Необходимо е всеки, който желае да се включи в кампанията, да се запише предварително на телефон: 0876 35 91 90; 02/ 447 02 63; 0878 20 52 53.

Още по темата
Конференция по репродуктивно здраве се провежда в София
Часовник
06:26
София е домакин на регионална конференция по репродуктивно здраве на тема "Промоция на здраве и права, намаляване на здравните неравенства. Пътят към по-добро сексуално и репродуктивно здраве в...
Напиши коментар »
(1)
1
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни сте много жизнени, но отлагате решаването на делови въпрос заради временната емоция. Не е изключено в събота да си организирате едно пътуване или да поканите гости. Парите ви няма да стигнат, както винаги. Задачите и ситуациите, в които попадате в понеделник, изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време. Възможно е в сряда да имате противоречия с близък човек. Ще си кажете остри думи, а вие отново ще се опитате да излезете от ситуацията като жертви.
ВИП рожденици
Владимир Пенев
Владимир Пенев
актьор
Става на: 59 години
Екатерина Михайлова
Екатерина Михайлова
юрист, политик от ДСБ
Илияна Йотова
Илияна Йотова
вицепрезидент
проф. Симеон Щерев
проф. Симеон Щерев
музикант
Става на: 74 години

- Обвиняеми, защо изхвърлихте съпругата си през прозореца на третия етаж? Не си ли помислихте нито за момент за последствията? - Не, господин съдия, аз... - Не предположихте ли, че може да нараните или да убиете някой от минувачите...