Представянето на "Уикилийкс - машината, която убива тайни" на Анди Грийнбърг (Снимки)

ЧАС ПИК

Представянето на "Уикилийкс - машината, която убива тайни" на Анди Грийнбърг (Снимки)

30316
на 01.10.2013
Представянето на Уикилийкс - машината, която убива тайни на Анди Грийнбърг (Снимки)

Сред гостите на събитието бяха Соломон и Гергана Паси, Евгений Дайнов и Асен Генов

Тук можеш да откриеш игрите на efbet, в които се крие Extra Bonus (18+)

Голям интерес предизвика представянето на книгата на IT-репортера на американското списание Forbes ("Форбс") Aнди Грийнбърг "Уикилийкс" - машината, която убива тайни" в книжарницата "Хеликон България" на Бул. "Цар Освободител".

препоръчано

Българското издание на бестселъра е факт благодарение на издателската къща "Милениум", поканило автора дагостува в София и Бургас за промотирането на книгата.

Срещата с читателите и медиите бе водена от преподавателя във Факултета по журналистика и масова комуникация (ФЖМК) към Софийския университет Гриша Атанасов. Сред гостите бяха още блогърът Асен Генов, политологът Евгений Дайнов, редакторът на сайтовете Биволъ и Balkanleaks ("Болканлийкс") Атанас Чобанов и издателят им - разследващият журналист Асен Йорданов. 

Агенция ПИК засече на събитието и бившия министър на външните работи и действащ президент на Атлантическия клуб Соломон Паси, посетил представянето на книгата заедно със съпругата си Гергана. Двамата успяха да се представят на автора, както и да си купят книгата, която тържествено бе подписана от Анди Грийнбърг.  Събитието бе уважено дори и от един опитен в миналото "шпионин" - бившия полковник от ДС Петър Василев.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
Гроздан Караджов пред ПИК TV: Сглобката се сработи с невероятна скорост, сътвори огромна глупост и за пореден път погази Конституцията (ВИДЕО) Гроздан Караджов пред ПИК TV: Сглобката се сработи с невероятна скорост, сътвори огромна глупост и за пореден път погази Конституцията (ВИДЕО)
ново
Днес: 102
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК