Президентът на Сирия: Правителствените войски се движат стабилно към победата

Само в ПИК
Президентът на Сирия: Правителствените войски се движат стабилно към победата
Автор: ПИК
Дата
Дата
1678
Коментари
2
Президентът на Сирия: Правителствените войски се движат стабилно към победата

Президентът на Сирия Башар Асад заяви, че въпреки терористичната, военна, икономическа и медийна война, която се води срещу Сирия, правителствените войски се движат стабилно към победа, благодарение на големите си жертви, издръжливостта на сирийския народ и помощта от приятелски държави, предаде сирийската правителствена агенция Sana News, циитрана от Фокус.

Асад направи тези коментари, по време на прием, даден на делегация от участници в Международната конференция на профсъюзите за солидарност с работещите и народа на Сирия срещу тероризма, блокадите, икономическите санкции и имперските интервенционистки политики, която беше проведена в Дамаск и привлече участници от около 60 страни.

От своя страна, членовете на делегацията са изразили подкрепата си за работниците в страната и за целия народ на Сирия, в борбата им срещу тероризма и ембаргото, потвърждавайки, че войната на сирийците е много важна за региона и света, защото нейните последици представляват повратна точка в човешката история.

Участниците в делегацията са подчертали нуждата от обединение на всички страни в полза на любовта, мира и защитата на международното право от терористите.

 

Още по темата
Башар Асад се заяде с Тръмп: Доказа,че не е самостоятелна фигура, която взима решения
Часовник
12:49
Най-тежката част от войната е зад нас, заяви сирийският президент Башар Асад, цитиран от Франс прес, в интервю за базирана в Индия телевизия. Нещата днес вървят в добра посока, тъй като нанасяме...
Напиши коментар »
(2)
1
На тоя главоч, няма ли кой да му пръсне сфинктера!
2
Аз ядох л.й.на по студията когато режеха глави и обяснявах колко демократично в това.А сега съм изчезнал като п.р.ъдня и не можеш ме чу и видя.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Антоан Николов
Антоан Николов
политик и бизнесмен
Става на: 50 години
д-р Мими Виткова
д-р Мими Виткова
лекар, бивш министър на здравеопазването
Райна Константинова
Райна Константинова
журналист, директор на департамента за радио в ЕС

“Повтарям един милион се пише с шест нули, а половин, с три нули!”
(Военен)