Президентът на Сирия: Правителствените войски се движат стабилно към победата

Само в ПИК
Президентът на Сирия: Правителствените войски се движат стабилно към победата
Автор: ПИК
Дата
Дата
1429
Коментари
2
Президентът на Сирия: Правителствените войски се движат стабилно към победата

Президентът на Сирия Башар Асад заяви, че въпреки терористичната, военна, икономическа и медийна война, която се води срещу Сирия, правителствените войски се движат стабилно към победа, благодарение на големите си жертви, издръжливостта на сирийския народ и помощта от приятелски държави, предаде сирийската правителствена агенция Sana News, циитрана от Фокус.

Асад направи тези коментари, по време на прием, даден на делегация от участници в Международната конференция на профсъюзите за солидарност с работещите и народа на Сирия срещу тероризма, блокадите, икономическите санкции и имперските интервенционистки политики, която беше проведена в Дамаск и привлече участници от около 60 страни.

От своя страна, членовете на делегацията са изразили подкрепата си за работниците в страната и за целия народ на Сирия, в борбата им срещу тероризма и ембаргото, потвърждавайки, че войната на сирийците е много важна за региона и света, защото нейните последици представляват повратна точка в човешката история.

Участниците в делегацията са подчертали нуждата от обединение на всички страни в полза на любовта, мира и защитата на международното право от терористите.

 

Още по темата
Башар Асад нападна Турция, били „гарант на терористите“
Часовник
23:29
Президентът на Сирия Башар Асад заяви, че Турция „е гарант не на мирния процес в Сирия, а на терористите“, които според него, тя продължава да подкрепя, предава РИА Новости, цитирани от...
Напиши коментар »
(2)
1
На тоя главоч, няма ли кой да му пръсне сфинктера!
2
Аз ядох л.й.на по студията когато режеха глави и обяснявах колко демократично в това.А сега съм изчезнал като п.р.ъдня и не можеш ме чу и видя.
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Част от делата, които сте започнали, са подложени на сериозни изпитания през следващите седем дни. Обстоятелствата в петък ви принуждават да се оттеглите или временно да спрете развитието на някои детайли. Не го приемайте трагично, нищо лошо няма да ви се случи. Може да ви върви в хазартните игри в неделя. Затова пък в личния живот има проблем, който упорито не можете да решите. Може би трябва да приложите съвсем различен подход и тогава да погледнете на ситуацията от друг ъгъл. Неразбирателствата с половинката ви се проточват твърде дълго. Възможни са раздели.
ВИП рожденици
Нено Димов
Нено Димов
министър на околната среда
Става на: 53 години
Пламен Димитров
Пламен Димитров
президент на КНСБ
Става на: 54 години
Снежана Ботушарова
Снежана Ботушарова
юрист, депутат от ВНС, бивш посланик в САЩ

Никой не може да намери толкова кусури на една жена, колкото други две!