Преподаватели от Врачанско се явяват на изпити за преквалификация

Само в ПИК
Преподаватели от Врачанско се явяват на изпити за преквалификация
Автор: ПИК
Дата
Дата
1817
Коментари
2
Преподаватели от Врачанско се явяват на изпити за преквалификация

56 учители, членове на Конфедерация на труда „Подкрепа” от цялата врачанска област се явяват днес на изпит, в град Враца, за придобиване на пета и четвърта професионално-квалификационни степени, съобщава Конкурент.

Провеждане на обучения за кредити и организиране на изпити за повишаване на квалификацията на учителите са част от програмата на Синдикат „Подкрепа” за разширяване на кръга от услуги, предоставяни на място, на синдикалните членове.

Синдикатът се надява, че така ще улесни натовареното работно ежедневие на учителите.

Придобиването на пета и четвърта степен ще донесе ежемесечни бонуси върху възнагражденията на преподавателите, в размер съответно 20 и 25 лв.

След изпита ще се проведе Регионален съвет на Синдикат „Образование” – Враца, на който ще се обсъдят актуални въпроси в сферата на образованието.

 

Още по темата
ТАКА ТРЯБВА! Уволняват алчните университетски преподаватели от Пловдив
Часовник
10:13
Задържаните за подкуп преподаватели от на  Университета по хранителни технологии в Пловдив ще бъдат дисциплинарно уволнени. Това съобщи пред Нова телевизия ректорът на учебното заведение...
Напиши коментар »
(2)
1
а за постигане на ПРОФЕСИОНАЛНО-КВАЛИФИКАЦИОННА СТЕПЕН. ПИК, преквалификация означава да си смениш квалификацията, а тук става въпрос за повишаване на квалификацията. Не знам дали някога ще публикувате 100 % истински новини.
2
може и да са истински, но се поднасят неправилно- или заглавието не отговаря на новината, или има много грешки.Каквото ни образованието, такива ни и журналистите.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Бранимира Антонова
Бранимира Антонова
първата "Мис България" (1967 г.)
Явор Хайтов
Явор Хайтов
политик
Става на: 48 години

По време на война. Капитан се изправя пред войниците точно преди решаващата
битка, за да им вдъхне кураж.
– Ето там – казал той и посочил към фронта – е врагът! А врагът се опитваше да
направи нещастен живота на всички ви! Врагът се опитваше да ви убие ден след
ден през цялата тази дълга война!
Един редник изскочил от окопа и извикал:
– Господи! Знаех си, че готвачът не е от нашите!