Прибраха 16 тийнейджъри в районното във Видин

Крими

Прибраха 16 тийнейджъри в районното във Видин

6667
на 17.11.2014
Прибраха 16 тийнейджъри в районното във Видин
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

В нощта на петък срещу събота във Видин е проведена специализирана полицейска операция, планирана по противодействието на престъпността, опазване на обществения ред и безопасност на движението, пише Трибали.

препоръчано

Униформените следили за разпространение на наркотици, пребиваването на малолетни и непълнолетни лица в питейни и увеселителни заведения, нелегална търговия с акцизни стоки.
В хода на операцията са проверени общо 127 човека, 28 автомобила, както и 13 питейни заведения, в резултат на което са установени шестнадесет непълнолетни лица, които са доведени в районното полицейско управление в крайдунавския град. Снети са им сведения, след което са предадени на родителите.
За установени нарушения е съставен един акт по закона за българските лични документи, 6 фиша по закона за движение по пътищата, един акт и два констативни протокола за нарушение по закона за здравето от служители на регионалната здравна инспекция.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 65
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК