Приживе Алис Крайчева защити Сашо Авджиев от Севда Шишманова

Само в ПИК
Приживе Алис Крайчева защити Сашо Авджиев от Севда Шишманова
Автор: ПИК
Дата
Дата
13908
Коментари
1
Приживе Алис Крайчева защити Сашо Авджиев от Севда Шишманова

Журналистката Алис Крайчева храбро защитаваше колегата си от БНТ Сашо Авджиев от тогавашната му началничка Севда Шишманова, която го беше взела на прицел. Това разкриха пред ПИК запознати със случая. 

На погребението на Авджиев, Крайчева разкри, че той е бил уволнен малко преди Нова година. Това го съсипало и според нея предизвикало трагичния му край.

 Тогавашната програмна директорка на БНТ се опита да се защити, като каза, че Авджиев бил уволнен, докато тя била в болнични. След като се завърнала обаче, отново го върнала в държавната телевизия. Шишманова разкрива, че не краткото уволнение притеснило журналиста, а разгласяването на принадлежността му към ДС

Приживе Алис Крайчева бе известна с ясната си и безкористна позиция към обществените проблеми в страната.

Още по темата
Почина Алис Крайчева
Часовник
10:13
Почина известната журналистка Алис Крайчева. Телевизионната водеща е издъхнала рано тази сутрин във Военна болница в София от рак на панкреаса. Кариерата на Крайчева се свързва с Българската...
Напиши коментар »
(1)
1
Това Севдие колко души още ще умори в БНТ, докато го изхвърлят. Тя съвест няма, но поне страх от Аллах да има!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Албена Вулева
Албена Вулева
тв водеща
Иван Иванов
Иван Иванов
актьор
Става на: 66 години

- Обвинен сте, че сте откраднали една домашна патица - казва съдията. - Това беше дива патица, господин съдия! - Откъде разбрахте? - Трябваше само да видите колко се измъчих, докато я хвана!