ПРИСЪДА В ЕФИР! Мира Радева за дуела Цачева-Радев: Стояха като статуи, тотална липса на харизма!

Събития

ПРИСЪДА В ЕФИР! Мира Радева за дуела Цачева-Радев: Стояха като статуи, тотална липса на харизма!

65858
на 21.10.2016
ПРИСЪДА В ЕФИР! Мира Радева за дуела Цачева-Радев: Стояха като статуи, тотална липса на харизма!
Автор:   ПИК

Подкрепата от ДОСТ е нож в гърба за кандидатката на ГЕРБ, според Валерия Велева

Тук можеш да видиш най-новите казино игри от efbet (18+)

Радев и Цачева са с тотална липса на харизма. Стояха като статуи, а хората искат да видят нормални хора. Това коментира пред Би Ти Ви социоложката Мира Радева за представянето на кандидатите за президенти на ГЕРБ и БСП Цецка Цачева и Румен Радев.

препоръчано

Голяма е грешката на Цачева, че раздели хората на безмозъчни и други, след като посочи, че ако на 40 години си социалист, нямаш мозък, коментира журналистката Валерия Велева. И допълни, че кандидатката би трябвало да се извини за думите си, от което щяла да спечели. Нямаше нужда от това джентълменство, да си благодарят участниците в дебата, коментира оше журналистката. 

ГЕРБ стана прекалено официозна партия, прекалено окопана във властта. партията постепенно започна да губи човешкото си лице, посочи още Мира Радева.

Явно на г-жа Цачева не й се отдава да се шегува, коментира психологът Христо Монов.   

Подкрепата, заявена от страна на ДОСТ, е нож в гърба на г-жа Цачева, коментира още той. Това показва абсолютното безсилие на г-н Местан, никой не иска да се докосва до него, никой не иска сянката на Ердоган, каза Валерия Велева. 

Според мен Лютви Местан се скрива зад широкия гръб на ГЕРБ, защого е ясно, че става дума за преброяване на структурите на ДПС. ДПС всъщност иска да си преброи гласовете, за да може да играе на втори тур, Докато Местан не си знае структурите и така е по-удобно за него, каза Мира Радева. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ПИК TV! Корнелия Нинова не очаква конституционна криза, а избори две в едно на 9 юни (ВИДЕО) ПИК TV! Корнелия Нинова не очаква конституционна криза, а избори две в едно на 9 юни (ВИДЕО)
ново
Днес: 84
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК