ГАЛЕРИЯ ШОУ

Проговори извънбрачната дъщеря на дизайнера Гучи

Само в ПИК
Проговори извънбрачната дъщеря на дизайнера Гучи
Автор: ПИК
Дата
Дата
3761
Коментари
0
Проговори извънбрачната дъщеря на дизайнера Гучи

Алдо Гучи (1905-1920) е шеф на могъщата модна империя от 1983 до 1986 година. Той е най-големият син на основателя на марката Гучи Гучи. Освен талантлив моделиер и гениален бизнесмен, Алдо е заклет поклонник на жените. От съпругата си има трима сина, а от любовницата Бруна Поломбо - една дъщеря, родена като незаконно дете.

Бруна и Алдо се запознават, когато тя започва работа като продавачка в един от бутиците му във Флоренция. Разликата между тях е 20 години, но това не пречи скоро на бял свят да се появи дъщерята Патрисия. Наскоро тя издаде книга "В името на Гучи", където разказва за трудния живот на майка си и баща си.

"Мама отдавна се бе примирила с лъжите на татко по отношение на жените. Дълбоко в душата си обаче тя бе наясно, че той никога няма да я изостави, защото за него е "единствена". В първите години на живота ни в Рим татко започна да ни навестява все по-рядко. Мама подозираше, че той има още една любовница и опасенията й не бяха безпочвени. Все пак той се хвалеше, че е прелъстил дори монахиня. Веднъж мама подслуша разговора му по телефона, докато той се извиняваше на гаджето си, че не може да си видят", проговори Патрисия.

"Положението се усложни, когато една от братовчедките каза в прав текст на майка ми, че Алдо си има любовница, на която е купил жилище. Непрекъснато й подарявал скъпи картини. Сърцето на мама спря. Тя започна да събира методично доказателства за връзката на баща ми. Не бях в къщи, когато мама е поставила на масата папката, в която били изброени местата на срещите им, датите и часове.

Вътре били всичките им общи пътувания, номерата на стаите по хотелите, всеки подарък, който другата жена е получила. Татко мълчал. "Беше като сфинкс. После стана, оправи сакото си и напусна къщата", разказа ми тя. Алдо отлита за Америка, за да потърси покой, но мама му звъни в два часа посред нощ и плачейки, настоява да чуе истината: "Стига, Бруна. Да, истина е. По-леко ли ти е сега?", извиква той. 

Следва мълчание. Мама остава слушалката и бяга в дома на приятелка. Татко звъни непрекъснато, но телефонът е все зает. Обажда се на сестра й, на портиерката, на всички, които може да са я видели. В крайна сметка двамата си дават още един шанс. "На мама й трябваше доста време, за да му повярва отново. Любовта между двамата обаче се оказа по-силна от всичко", разказва още Патрисия, цитирана от "Woman.bg".

Още по темата
Модел на Гучи снима за роден дизайнер
Часовник
14:55
Денис Георгиев и Реми Тойн са главните герои в ново завладяващо видео. Те по нестандартен начин представят старта на колекцията GAME MANESS S/s 2016 на дизайнера Едис Пала. И двете момчета са...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
Петър Жотев
Петър Жотев
бивш министър на икономиката
Става на: 67 години

Две банички си говорят във фурната и едната вика:
– Здравей препечен!?!
Другата отвръща:
– Небеса, говореща баничка!!!