ГАЛЕРИЯ ШОУ

Проговори извънбрачната дъщеря на дизайнера Гучи

Само в ПИК
Проговори извънбрачната дъщеря на дизайнера Гучи
Автор: ПИК
Дата
Дата
3938
Коментари
0
Проговори извънбрачната дъщеря на дизайнера Гучи

Алдо Гучи (1905-1920) е шеф на могъщата модна империя от 1983 до 1986 година. Той е най-големият син на основателя на марката Гучи Гучи. Освен талантлив моделиер и гениален бизнесмен, Алдо е заклет поклонник на жените. От съпругата си има трима сина, а от любовницата Бруна Поломбо - една дъщеря, родена като незаконно дете.

Бруна и Алдо се запознават, когато тя започва работа като продавачка в един от бутиците му във Флоренция. Разликата между тях е 20 години, но това не пречи скоро на бял свят да се появи дъщерята Патрисия. Наскоро тя издаде книга "В името на Гучи", където разказва за трудния живот на майка си и баща си.

"Мама отдавна се бе примирила с лъжите на татко по отношение на жените. Дълбоко в душата си обаче тя бе наясно, че той никога няма да я изостави, защото за него е "единствена". В първите години на живота ни в Рим татко започна да ни навестява все по-рядко. Мама подозираше, че той има още една любовница и опасенията й не бяха безпочвени. Все пак той се хвалеше, че е прелъстил дори монахиня. Веднъж мама подслуша разговора му по телефона, докато той се извиняваше на гаджето си, че не може да си видят", проговори Патрисия.

"Положението се усложни, когато една от братовчедките каза в прав текст на майка ми, че Алдо си има любовница, на която е купил жилище. Непрекъснато й подарявал скъпи картини. Сърцето на мама спря. Тя започна да събира методично доказателства за връзката на баща ми. Не бях в къщи, когато мама е поставила на масата папката, в която били изброени местата на срещите им, датите и часове.

Вътре били всичките им общи пътувания, номерата на стаите по хотелите, всеки подарък, който другата жена е получила. Татко мълчал. "Беше като сфинкс. После стана, оправи сакото си и напусна къщата", разказа ми тя. Алдо отлита за Америка, за да потърси покой, но мама му звъни в два часа посред нощ и плачейки, настоява да чуе истината: "Стига, Бруна. Да, истина е. По-леко ли ти е сега?", извиква той. 

Следва мълчание. Мама остава слушалката и бяга в дома на приятелка. Татко звъни непрекъснато, но телефонът е все зает. Обажда се на сестра й, на портиерката, на всички, които може да са я видели. В крайна сметка двамата си дават още един шанс. "На мама й трябваше доста време, за да му повярва отново. Любовта между двамата обаче се оказа по-силна от всичко", разказва още Патрисия, цитирана от "Woman.bg".

Още по темата
Модел на Гучи снима за роден дизайнер
Часовник
14:55
Денис Георгиев и Реми Тойн са главните герои в ново завладяващо видео. Те по нестандартен начин представят старта на колекцията GAME MANESS S/s 2016 на дизайнера Едис Пала. И двете момчета са...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Виктор Николаев
Виктор Николаев
журналист, тв водещ
Става на: 38 години
Илиана Беновска
Илиана Беновска
журналист
Никола Спасов-Мастиката
Никола Спасов-Мастиката
футболист, треньор
Става на: 59 години
Райна Кабаиванска
Райна Кабаиванска
оперна певица

Една сутрин Щирлиц се буди в стая с решетки и без спомени от вечерта. Обмисля ситуацията, като си припомня инструкциите: "Сега, ако влезе някой в руска униформа, аз съм майор Исаев от Съветската армия. Ако влезе шваба в униформа от СС - аз съм оберщурмбанфюрер от СС Щирлиц."
След малко влиза санитарят на изтрезвителното и се усмихва лъчезарно:
- Как сте? Малeee как се бяхте напили снощи, другарю Тихонов.