Пролетта пукна, ще изхвърли ли Борисов реформаторите на боклука? Новият КОЙ плете интриги срещу Цветанов

ЧАС ПИК

Пролетта пукна, ще изхвърли ли Борисов реформаторите на боклука? Новият КОЙ плете интриги срещу Цветанов

36629
на 20.03.2016
Пролетта пукна, ще изхвърли ли Борисов реформаторите на боклука? Новият КОЙ плете интриги срещу Цветанов

Последвайте ни в Google News Showcase

"Ние повече в този махленски разговор за назначения и "облаги" не участваме. Разбираме натиска от ГЕРБ към Борисов за назначения - дали той ще се съобрази, е негов проблем. Нашият разговор е за политика. И през последните три месеца в опозиция постигнахме повече от тринайсет месеца на власт". Така се изфука по фейсбука Радан Кънев.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Преди да отдели от безценното си време, за да сее интриги в социалните мрежи, Радан се възползва от поредната порция национален ефир. Той и кликата му са в телевизорите от сутрин до мрак, тровят ни и на всички национални празници и имени дни. Ръсят лакърдии, притоплят стари вицове и се радват на собственото си отражение в огледалото. Защото са си самодостатъчни.

Едва ли има и един симпатизант на партията-джудже ДСБ извън властта, който да смята, че формацията е направила нещо полезно за страната. Преторианците от кохортата на Костов вече две години смучат държавни пари, а след това обясняват, че коалиционните им партньори, на чийто гръб паразитират са просто един компромис.

Самото допускане на Радан до политическата сцена е компромис. Още по-голям компромис бе поканата му в държавното управление, а най-голямата глупост е да се влиза в обяснителен режим на комплексарското му заяждане.

Едва ли вече някой щеше да си спомня и Христо Иванов, ако не беше трибуната, която получава в медиите на Прокопиев. Същият този Прокопиев, който се навеждаше пред Борисов, за да го покани на сбирката си в "Шератон" и да събере от гостите си по 704 лева без ДДС, а сега се опитва да вкара в евтина интрига с Цветанов.

Пролет пукна! Утре е понеделник. Време е премиерът Борисов да изхвърли в боклука всички клиентелисти от ДСБ и да ги изхвърли от постовете им.

Най-късно до сряда всички ще са ги забравили. 

 

 

 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Бойко Рашков се спречка с депутати от ДПС, избяга от комисията за ОПГ-то в митниците! Йордан Цонев се закани да го съди. Хамид Хамид: Този купонясва с всички бандити в държавата (ВИДЕО) ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Бойко Рашков се спречка с депутати от ДПС, избяга от комисията за ОПГ-то в митниците! Йордан Цонев се закани да го съди. Хамид Хамид: Този купонясва с всички бандити в държавата (ВИДЕО)
ново
Днес: 93
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК