Протестиращи срещу затварянето на "ТЕЦ-Варна" блокираха столична улица, заплашват да нарушат добрия тон

ЧАС ПИК

Протестиращи срещу затварянето на "ТЕЦ-Варна" блокираха столична улица, заплашват да нарушат добрия тон

4097
на 16.10.2014
Протестиращи срещу затварянето на ТЕЦ-Варна блокираха столична улица, заплашват да нарушат добрия тон
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Протестиращите срещу затварянето на "ТЕЦ-Варна" се отправят към Министерството на икономиката и енергетиката, като блокираха движението на улица „Раковска” в столицата, предаде "Фокус".

Протестиращите искаха регионалният мениджър на „ЧЕЗ България” ЕАД Петър Докладал да излезе от сградата на разпределителното дружество и да говори със своите служители. Те поискаха още да влязат в сградата на ЧЕЗ, но полицаите не ги допуснаха.

Протестиращите заявиха че от тук нататък ще има митинги в София и Варна, като заплашиха, че ще нарушат добрия тон. Те заявиха, че зад решение за затварянето на „ТЕЦ”-Варна стои и министърът на икономиката и енергетиката Васил Щонов.

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК