Протестъри от лятото на 2013 г пред Сидеров: Плащаха ни от ГЕРБ по 40 лева

ЧАС ПИК

Протестъри от лятото на 2013 г пред Сидеров: Плащаха ни от ГЕРБ по 40 лева

47992
на 04.12.2014
Протестъри от лятото на 2013 г пред Сидеров: Плащаха  ни от ГЕРБ по 40 лева
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Организирани и платени ли бяха протестите от лятото на 2013г? Този въпрос получи отговор в предаването „Неделник“ с Волен Сидеров по ТВ АЛФА.

препоръчано

Лидерът на "АТАКА" Волен Сидеров припомни как спира 2013г ГЕРБ да влезе във властта. Припомни и как ГЕРБ искат "АТАКА" да напусне Народното събрание, но "АТАКА" отказва и започват нападенията над централата на партията. По централата на националистите започват да летят, камъни, бутилки, хладно оръжие, а депутатът Кристиян Димитров е с разбита от камък глава. Полицията не взема никакви мерки тогава и досега нападателите не са открити и санкционирани по законите на България.

За първи път в българска медия излиза истината за т.нар. „симпатичен протест“, разказана от трима участници в него. Александър, Борислав и Росен – участници в протестите, се осмеляват да застанат с лицата си пред камерите на ТВ АЛФА и да разкажат истината.

Те разказват, че в кварталите е имало отговорници, които са плащали по 30-40 лв. на човек на ден за участие в протеста, като са давани указания какво да се скандира и да се прави на протеста. Ако се доведе семейство, заплащането достига до 200 лв. Между участниците в протеста се говори, че парите идват от ГЕРБ и всичко се отчита на Ивет Добромирова – шеф на пресцентъра на служебния премиер Марин Райков и активен участник в протестите. Това продължава около 3 месеца, а Росен, Александър и Борислав потвърждават, че хората участват в протестите заради парите.

Относно нападението на централата на АТАКА те са категорични, че това е предварителен сценарий. Имало е подготвена група хора, като се е заплащало допълнително за хвърляне на камъни и сбутване с полицай. Нападателите са получили уверение, че няма да бъдат закачани от полицията.

Борислав, Росен и Александър спират да участват в протестите, защото организаторите искат от тях да упражняват повече насилие и да провокират ескалация на напрежението. По техните думи организаторите вече са искали шоу.

Сидеров им благодари за доблестта да разкажат това, защото досега в медиите никой не е излизал с лицето си да заяви, че са му плащали за участие в протеста.

 „За първи път в българска медия прозвучава такова признание и смятам,че то ще даде едно ясно обяснение на хората, които продължават да смятат, че просто народа бил излязъл, за да протестира. Очевидно става дума за това, че огромна част от протестиращите са били всъщност заплатени. Много малко са били тези, които са излизали от сърце, от свое гражданско виждане“, завърши Сидеров.

 Разговорът може да гледате в предаването „Неделник“ с Волен Сидеров тук. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите
ПИК TV x
Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО) Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО)
ново
Днес: 110
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК