Професор масон разкри защо редовно разбиват банкомати! Има изтичане на информация

Само в ПИК
Професор масон разкри защо редовно разбиват банкомати! Има изтичане на информация
Автор: ПИК
Дата
Дата
16509
Коментари
4
Професор масон разкри защо редовно разбиват банкомати! Има изтичане на информация

Всички точки, където се събират и съхраняват пари, са под прицел. Това каза в сутрешния блок на БНТ преподавателят в Професионален колеж по охрана и сигурност "Свети Георги Победоносец" проф. Румен Ралчев по повод зачестилите обири на банкомати.

"През определен период от време банкоматите не бяха под прицела на крадците, което успокои банките и те започнаха доста по-масово да поставят банкомати", посочи проф. Ралчев, който е известен масон.

"Охранителното обследване винаги би могло да предпише допълнителни мерки, които да се вземат за опазване на парите. Банкоматът трябва да има поне два кръга за сигурност, за да могат да бъдат регистрирани всички, които имат нездрав интерес към машината", посочи експертът. Той уточни, че банкоматите се зареждат с между 60 000 и 100 000 лева, като за празниците се презареждат.

"Това се знае от доста хора. Близо 100% от банкоматите се зареждат от частни охранителни фирми. Не е тайна, че там има голямо текучество, не е ясно къде отиват тези хора, след като напуснат, а те знаят устройството на банкоматите. Това е една от следите, по които върви полицията след обирите", заяви проф. Ралчев.

По данни на МВР от началоот на годината има 15 опити за кражби на банкомати. 10 от опитите са неуспешни, а при останалите 5 апашите са успели да задигнат парите.

Още по темата
Румен Ралчев: Аз, а не Бойко, охранявах Симеон през 1996 г.
Часовник
13:50
Симеон е бил охраняван от ИПОН,  около 2000-а година, а не през 1996-1997 г., както твърди сега премиерът Бойко Борисов. Неговата версия, огласена в медиите - че е бил разработван от спецслужбите,...
Напиши коментар »
(4)
1
Боже, "професори" на кило в България.......
2
ЗА МАСОНИТЕ. ТАЗИ ПАПЛАЧ ЖИВЕЯТ С ЧУВСТВОТО, ЧЕ СА НАД ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА. ТАКИВА НЯМАТ МЯСТО МЕЖДУ ЖИВИТЕ, СМЪРТ ЗА УРОДИТЕ МАСОНИ, ОТ ТЯХ ИДВАТ ВСИЧКИ НЕПРИЯТНОСТИ ЗА БЪЛГАРИТЕ И ОТ ПОСЛУШНИТЕ ИМ СЛУГИ, СПОРЕД МАСОНИТЕ БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ОСТАНЕ 2 МИЛИОНА. ОСЪДЕНИ СМЕ НА ГЕНОЦИД ОТ ТЯХ, КОЙТО В МОМЕНТА Е В ДЕЙСТВИЕ, И Е ОСЪЩЕСТВЯВАН ОТ ТИКВАТА И ГРОБ. ДА ПУКНАТ ТЕ, МРЪСНИЦИТЕ!
3
подуенскио масон професор, малей, малей - позор.
4
Този е толкова професор, колкото и масон ! Може би, по-правилно би било, “професор”, “масон” и т.н. ! Всичко около този катаджия единствено и само в кавички !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Очертават се сериозни недоразумения в интимните отношения, които изтласкват всичко друго на заден план през следващите седем дни. Пазете се от настинки и вируси, периодът е рисков за здравето ви. Имате планове в събота, но те се променят в движение. Това ще ви изнервя, а потърпевши са най-близките ви хора. Делови партньори и сътрудници ви изненадват с бързите си реакции в понеделник. Постарайте се да бъдете и вие на ниво. Внимавайте да не бъдете прекалено разточителни с парите, задават се неотложни плащания. Харчете разумно, защото по празниците ще се докарате до фалит.
ВИП рожденици
Любен Дилов-син
Любен Дилов-син
писател, журналист, политик
Става на: 53 години

Мъже, помнете! Жената трябва да има пълен гардероб с дрехи, за да не може да се помести там любовник...