Професор Стаменов: НАСА е агенция за конспиративни изследвания, тя крие информация

ЧАС ПИК

Професор Стаменов: НАСА е агенция за конспиративни изследвания, тя крие информация

19627
на 09.10.2015
Професор Стаменов: НАСА е агенция за конспиративни изследвания, тя крие информация
Автор:   ПИК

Щом стане въпрос за НАСА, винаги има нещо, така да се каже, „под черджето”. НАСА е национална агенция не толкова за космически, а за конспиративни изследвания, защото тя е свързана с всички видове комспирации, касаещи космоса и планетата. Това заяви професор Стамен Стаменов в ефира на „Часът на Милен Цветков” по Нова тв, цитирано от Блиц.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

По думите му, наскоро разпространената информация от агенцията за вода на Плутон най-вероятно е достоверна.„В драматичните моменти, когато целият свят едва ли не се запалил, ние говорим за ланшния сняг, който се намира на Плутон. Има нещо, което, както се казва, буди съмнения. Но най-големият цинизъм, защото НАСА е агенция на големия цинизъм, там по принцип може да се чуе всякаква информация, но не и съществената информация, която касае човечеството”, каза още професор Стаменов. 

По думите му, в момента човечеството в момента се вълнува от редица други неща, а не от това, къде каква атмосфера има. Плутон е доста далеч, а ние се намираме на планетата Земя с един куп глобални проблеми. 

Стаменов коментира и информацията, която бе разпространена по-рано във времето от къртицата в ЦРУ Едуард Сноудън, според който, НАСА разполага с доклад за активността на Слънцето, която ще доведе до катаклизми на нашата планета. „Абсолютно, ние сме навлезли в активната фаза на Слънцето. Слънцето има големи и малки цикли. Сега навлизаме в нов цикъл и то наистина е друго”, каза професорът. Ученият обясни, че навлизаме в активен цикъл на Слънцето и то ще става все по-опасно, но ние сме защитени от него и хората не трябва да се плашат. 

Говорейки за цинизма на НАСА, професорът попита, защо американската космическа агенция не коментира, че ние живеем в аномална слънчева система, че откритите 130 слънчеви системи имат съвсем друга подредба на планетите – по маса на планетите. Защо не се коментира, че Луната е куха, че също и Земята е куха. Също така, защо не се коментира и информацията за това, че Земята има посестрима зад Слънцето, която е засичана.

Що се отнася до Марс, ученият каза, че на Червената планета има течаща вода и лед, и атмосфера, както и технологични съоръжения, а дори и човешки черепи на гиганти. „Живеем във времето на гигантския цинизъм, а на НАСА й трябват пари”, смята Стаменов, като добавя, че агенцията крие истинската информация. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 19 март САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 19 март
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социологът Мира Радева: Бойко Борисов е с най-голям политически опит, разбирам защо не е обичан, но алтернативата е едни вдетинени 40-годишни мъже (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Социологът Мира Радева: Бойко Борисов е с най-голям политически опит, разбирам защо не е обичан, но алтернативата е едни вдетинени 40-годишни мъже (ВИДЕО)
ново
Днес: 59
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК