Проф. Захари Кръстев: България никога не е имала по-добро здравеопазване

ЧАС ПИК

Проф. Захари Кръстев: България никога не е имала по-добро здравеопазване

48662
на 01.07.2015
Проф. Захари Кръстев: България никога не е имала по-добро здравеопазване
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

"България никога не е имала по-добро здравеопазване. Ние се доближихме до европейските стандарти и подобрихме продължителността на живот. Който не е доволен, нека си плати за здравето. Хайде да платим на лекарите, за да не избягат от България", каза проф. Захари Кръстев в ефира на ТВ7.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

"Шефът на лекарския съюз не защитава лекарите. Този народ мрази интелигенцията от времето на Стамболийски. Телевизиите са единствените, които се занимават с изчезването на лекарите в България. Вие сте тези, които можете да направите нещо. Отношението на нацията е негативно към лекарите. Винаги те са виновни. Ние преекспонираме проблема", възмути се професорът.

"Лекарят не е враг, но в центъра на системата трябва да е болният", каза доц. Деян Желев.

"Болничната помощ е гръбнака на здравеопазването, много трябва да внимаваме с пипането в университетските болници", категоричен беше той.

"Държавата не е добър стопанин. Болниците да извършват доболнична дейност и да получават средства от НЗОК. Така ще се намали разходът в болницата. Нито швейцарската и немската система могат да се приложат в България", категоричен е проф. Захари Кръстев.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
Васил Тончев с ТОП прогноза пред ПИК TV: Борисов бие на вота - вариантите за мнозинство са два и той вече ги е набелязал. Но вървим към нова спирала от избори (ВИДЕО) Васил Тончев с ТОП прогноза пред ПИК TV: Борисов бие на вота - вариантите за мнозинство са два и той вече ги е набелязал. Но вървим към нова спирала от избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 99
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК