ИНТЕРЕСНО

Проф. Лъчезар Филипов изригна: Крият извънземните, за да ни държат в робство!

Само в ПИК
Проф. Лъчезар Филипов изригна: Крият извънземните, за да ни държат в робство!

Според учения, ако сред нас има извънземни, присъствието им е на ментално ниво, а рептилите са измислени в Холивуд

Автор: ПИК
Дата
Дата
21528
Коментари
2
Проф. Лъчезар Филипов изригна: Крият извънземните, за да ни държат в робство!

В началото на месеца в София се проведе Международна конференция "Контакт с извънземни цивилизации и новата парадигма - бъдещето на човечеството". Как човечеството да се подготви за контакт с извънземни? Има ли доказателства за съществуването на извънземни цивилизации и какво разкри проф. Лъчезар Филипов от Института за космически изследвания към БАН, който участва в началото на месеца на провелата се в София Международна конференция "Контакт с извънземни цивилизации и новата парадигма - бъдещето на човечеството". 

"Има доказателства за съществуването на извънземни, категоричен е той. Има открити артефакти и сигнали, има и укрити сигнали. На конференцията руски колега от институт за космически изследвания шашна публиката с изказването си, че форми на живот на Венера са открити още преди 30 г., но се мълчи, защото не можем да обясним как може да съществува живот при 500 градуса по Целзий. Понеже нашата наука не може да го обясни, ние предпочитаме да го скрием.

Търсим уж живот на Марс, но такъв е открит още по времето на кацането на сондата "Викинг" (70-те години на ХХ век - б.р.), открити са елементарни форми на живот. На Луната отдавна е заснето, че е имало или има форми на присъствие и космонавтите, които са кацали там, го потвърждават. Но всичко това се скрива и на всички е ясно, че на страните, които са имали контакти с извънземни, не им е изгодно това нещо да бъде разкрито за публиката, заяви експертът. В случай, че се декларира цялата тази история, ще излезе наяве, че много от нещата, които сме ги приписвали на нашата цивилизация, просто са ни дадени.

Много от знанията се използват от Великите сили за други цели. В момента и руснаци, и американци се надпреварват кой повече ще получи от извънземните като технологии, а не като знания. Разликата между знания и технологии е много голяма. Знанието дава разбиране на това, което става около нас. И ако ние знаем какво става около нас, ние ще променим живота си. А технологиите могат да се използват без да имаме знания, посочи проф. Филипов. Той е категоричен, че вече има установени контакти с извънземни. Има хора, които правят т.нар. channeling, това са контактьори, хора които използват тези знания. Има лечители и откриватели, които са използвали тези знания – Тесла, Нютон Леонардо да Винчи.

Тези хора обаче всячески са били спирани от властимащите, защото техните знания щяха да объркат структурата, в която ние живеем в момента. Тесла щеше да развие чистата енергия – защо не му дадоха да я развие? Защото тази чиста енергия нямаше да държи хората в робство. А в момента ние сме роби на енергийните структури, които съществуват. В момента нашето общество вместо да има хоризонтална структура, има пирамидална и на върха стоят тези, които не искат тази структура да бъде разрушена – олигарсите от типа на Рокфелер и Сорос. Ако бяхме на хоризонтална структура, нямаше да бъдем на този хал, подчерта ученият.

Според проф. Филипов, ако сред нас има извънземни, присъствието им е на ментално ниво. Не вярвам на глупостите за рептили, това са производните на Холивуд, те разпространяват тези версии. Ние не виждаме извънземните, те се материализират само пред определени хора. Има много случаи, при които определени хора виждат извънземни, другите хора не ги виждат. Това е обратната степен на хипнозата, хинотизират се хората, за да не виждат определени неща, каза още проф. Лъчезар Филипов.

Още по темата
Проф. Лъчезар Филипов: Български уред ще лети към Марс през 2016 г.
Часовник
11:36
Проф. Лъчезар Филипов е бил в научното ръководство на полета на втория български космонавт Александър Александров. Бил е с него в Байконур при излитането на ракетата на 7 юни 1988 г. Сега проф....
Напиши коментар »
(2)
1
Всякакви ги има.
2
Ама той сериозно ли? И още не са го прибрали на 4-ти км.? Е..ти психиартрията и спешната помощ детои уж имаме....
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Уютно е на всички, ползващи се с благоразположението ви в началото на периода, но горкò на онези, стоящи в периферията на интересите ви. Не се колебайте да отстоявате истината във вторник и запазете достойнството си, като не се поддавате на провокатори. Бизнес делата ви ще се развиват според очакванията в сряда, без изненади и удари под кръста. Материалната осигуреност ще ви подтикне към разширяване на дейността, правейки удачни вложения. Бъдете достъпни и се радвайте на хубавите мигове, с които животът щедро ще ви дари.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Шефът на хотела върви по коридора и чува от една стая пеене. Обажда се на рецепцията:
- Вие връчихте ли сметката на клиента от 108-а стая?
- Да.
- А защо пее тогава?
- Не пее той. Опяват го.