БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Проф. Михаил Константинов избухна: Какво има да се мисли за бежанците?! Да чакаме да започнат да убиват и изнасилват ли

Само в ПИК
Проф. Михаил Константинов избухна: Какво има да се мисли за бежанците?! Да чакаме да започнат да убиват и изнасилват ли
Автор: ПИК
Дата
Дата
26516
Коментари
8
Проф. Михаил Константинов избухна: Какво има да се мисли за бежанците?! Да чакаме да започнат да убиват и изнасилват ли

Това са хора, които идват от страни, за които животът и смъртта нямат значение. Голяма част от тях идват от страни, където има ежедневни бойни действия. Голяма част от тях са наркотрафиканти. При самото влизане тези хора трябва да бъдат задържани, арестувани и осъждани, макар и условно. Ние го правихме това нещо 2013-2014 г. Това заяви пред Нова телевизия журналистът и преводач Мажд Алгафари. 

"Първо трябва да е ясно, че тези пора до един лъжат! Той лъже, че си е загубил документите, но има скъп телефон и 3000 евро. Процедурите трябва да бъдат максимално опростени - 5 години трябва да бъде затворът за тези хора! Пет години!", заяви на свой ред проф. Михаил Константинов и допълни: "Тези хора не са бежанци по дефиниция".

"Масово хората, които се намират в лагерите, са в процедура за предоставяне на статут", заяви Мажд Алгафари.

Журналистът Генка Шикерова коментира, че проблемът е в превенцията, в липсата на спазването на правила и закони: "Ние постоянно действаме в режим на спешност и неотложност и гасим някакви пожари, които е можело да бъдат предотвратявани. Липса отговорност и политическо действие".

"Щом може Сърбия да си пазят границите, значи и ние можем", заяви проф. Константинов.

"Всички тези, които участваха в този бунт, са влезли в България незаконно. Ще цитирам премиера Борисов - те трябва да бъдат изведени от страната по линия на заплаха на националната сигурност. Държавата трябва да покаже, че може да действа бързо", коментира Шикерова.

"Какво има да се мисли за бежанците?! Да чакаме да започнат да убиват и изнасилват ли?!", заяви емоционално проф. Михаил Константинов. 

Напиши коментар »
(8)
1
За СТО милиона от ЕС, които открадна мутрата премиер, ПРОДАДЕ България и подписа Постановление 208 за ЗАСЕЛВАНЕ НА ЦИГАНИТЕ - ДЖИХАДИСТИ в Родината ни. Това, което се случва е нищо в сравнение с урагана, който предстои. Десетки хиляди ислямисти ще БЪДАТ ВЪРНАТИ ОТ ЗАПАДНА ЕВРОПА В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2017 г. http://dv.parliament.bg/DVWeb/showMaterialDV.jsp?idMat=106769
2
Премиерът Бойко Борисов е дал неточна информация във вчерашното си изявление, че лагерът в Харманли е бил създаден по времето на управлението на БСП и ДПС. Тогава той заяви, че лесно може да хвърли обвинението върху правителството на Пламен Орешарски, но няма смисъл да го прави. Проверка на Frognews показа, че решението за построяване на лагера в Харманли е взето именно по време на първия мандат на правителството на ГЕРБ. Това е станало с постановление 260 от 19 октомври 2012 г. и е подписано от тогавашния МВР шеф Цветан Цветанов. Постановлението гласи: Министерския съвет постанови: Чл. 1. (1) Одобрява допълнителни средства в размер 200 000 лв. по бюджета на Министерския съвет за 2012 г., които да бъдат предоставени на областния управител на област Хасково за подготовка на терен за изграждане на Временен приемателен център в гр. Харманли с модул за 1000 души съгласно раздел VI, т. 3 от Националния план за действие при временна закрила в Република България. (2) Средствата по ал. 1 да се осигурят чрез преструктуриране на разходите по централния бюджет за 2012 г. по реда на чл. 34, ал. 1 от Закона за устройството на държавния бюджет. В последствие това решението се допълва от Постановление № 298 от 19 декември 2013 г., с което се увеличава и капацитета на лагера.
3
Стига с тая мерудия, втръсна ни!
4
какьв затвор за да ги храня по 3 пьти на ден по бьрзо и евтино е обратно в турция
5
Я си заври постановленията отзад Я си заври постановленията отзад Я си заври постановленията отзад Я си заври постановленията отзад Я си заври постановленията отзад Я си заври постановленията отзад
6
.... правителството и премиера в оставка, който ще връща "усвоените" от тях пари от Брюксел за мигрантите?
7
Обратно гнусните твари в Афганистан, директно със самолет!!!
8
http://lineikata.bg/%d1%82%d1%80%d0%b8%d0%bc%d0%b0-%d0%b4%d1%83%d1%88%d0%b8-%d1%81-%d0%be%d1%82%d1%81%d1%82%d1%8a%d0%bf%d0%ba%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-3-%d0%b4%d0%b5%d0%ba%d0%b5%d0%bc%d0%b2%d1%80%d0%b8-%d0%bc%d0%b5/
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
Ангел Заберски-син
Ангел Заберски-син
музикант и композитор
Става на: 48 години
Анжел Вагенщайн
Анжел Вагенщайн
писател, сценарист
Става на: 95 години
Владимир Левчев
Владимир Левчев
поет
Става на: 60 години
Касим Дал
Касим Дал
политик
Става на: 55 години
Тодор Батков
Тодор Батков
адвокат, собственик на в. "Стандарт"
Става на: 59 години

Между две дебели американки. - Знаеш ли, че разбрах какво са калориите? - Какво? - Това са едни животинки, които идват нощем и ти смаляват дрехите.