БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Проф. Михаил Константинов избухна: Какво има да се мисли за бежанците?! Да чакаме да започнат да убиват и изнасилват ли

Само в ПИК
Проф. Михаил Константинов избухна: Какво има да се мисли за бежанците?! Да чакаме да започнат да убиват и изнасилват ли
Автор: ПИК
Дата
Дата
26896
Коментари
8
Проф. Михаил Константинов избухна: Какво има да се мисли за бежанците?! Да чакаме да започнат да убиват и изнасилват ли

Това са хора, които идват от страни, за които животът и смъртта нямат значение. Голяма част от тях идват от страни, където има ежедневни бойни действия. Голяма част от тях са наркотрафиканти. При самото влизане тези хора трябва да бъдат задържани, арестувани и осъждани, макар и условно. Ние го правихме това нещо 2013-2014 г. Това заяви пред Нова телевизия журналистът и преводач Мажд Алгафари. 

"Първо трябва да е ясно, че тези пора до един лъжат! Той лъже, че си е загубил документите, но има скъп телефон и 3000 евро. Процедурите трябва да бъдат максимално опростени - 5 години трябва да бъде затворът за тези хора! Пет години!", заяви на свой ред проф. Михаил Константинов и допълни: "Тези хора не са бежанци по дефиниция".

"Масово хората, които се намират в лагерите, са в процедура за предоставяне на статут", заяви Мажд Алгафари.

Журналистът Генка Шикерова коментира, че проблемът е в превенцията, в липсата на спазването на правила и закони: "Ние постоянно действаме в режим на спешност и неотложност и гасим някакви пожари, които е можело да бъдат предотвратявани. Липса отговорност и политическо действие".

"Щом може Сърбия да си пазят границите, значи и ние можем", заяви проф. Константинов.

"Всички тези, които участваха в този бунт, са влезли в България незаконно. Ще цитирам премиера Борисов - те трябва да бъдат изведени от страната по линия на заплаха на националната сигурност. Държавата трябва да покаже, че може да действа бързо", коментира Шикерова.

"Какво има да се мисли за бежанците?! Да чакаме да започнат да убиват и изнасилват ли?!", заяви емоционално проф. Михаил Константинов. 

Напиши коментар »
(8)
1
За СТО милиона от ЕС, които открадна мутрата премиер, ПРОДАДЕ България и подписа Постановление 208 за ЗАСЕЛВАНЕ НА ЦИГАНИТЕ - ДЖИХАДИСТИ в Родината ни. Това, което се случва е нищо в сравнение с урагана, който предстои. Десетки хиляди ислямисти ще БЪДАТ ВЪРНАТИ ОТ ЗАПАДНА ЕВРОПА В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2017 г. http://dv.parliament.bg/DVWeb/showMaterialDV.jsp?idMat=106769
2
Премиерът Бойко Борисов е дал неточна информация във вчерашното си изявление, че лагерът в Харманли е бил създаден по времето на управлението на БСП и ДПС. Тогава той заяви, че лесно може да хвърли обвинението върху правителството на Пламен Орешарски, но няма смисъл да го прави. Проверка на Frognews показа, че решението за построяване на лагера в Харманли е взето именно по време на първия мандат на правителството на ГЕРБ. Това е станало с постановление 260 от 19 октомври 2012 г. и е подписано от тогавашния МВР шеф Цветан Цветанов. Постановлението гласи: Министерския съвет постанови: Чл. 1. (1) Одобрява допълнителни средства в размер 200 000 лв. по бюджета на Министерския съвет за 2012 г., които да бъдат предоставени на областния управител на област Хасково за подготовка на терен за изграждане на Временен приемателен център в гр. Харманли с модул за 1000 души съгласно раздел VI, т. 3 от Националния план за действие при временна закрила в Република България. (2) Средствата по ал. 1 да се осигурят чрез преструктуриране на разходите по централния бюджет за 2012 г. по реда на чл. 34, ал. 1 от Закона за устройството на държавния бюджет. В последствие това решението се допълва от Постановление № 298 от 19 декември 2013 г., с което се увеличава и капацитета на лагера.
3
Стига с тая мерудия, втръсна ни!
4
какьв затвор за да ги храня по 3 пьти на ден по бьрзо и евтино е обратно в турция
5
Я си заври постановленията отзад Я си заври постановленията отзад Я си заври постановленията отзад Я си заври постановленията отзад Я си заври постановленията отзад Я си заври постановленията отзад
6
.... правителството и премиера в оставка, който ще връща "усвоените" от тях пари от Брюксел за мигрантите?
7
Обратно гнусните твари в Афганистан, директно със самолет!!!
8
http://lineikata.bg/%d1%82%d1%80%d0%b8%d0%bc%d0%b0-%d0%b4%d1%83%d1%88%d0%b8-%d1%81-%d0%be%d1%82%d1%81%d1%82%d1%8a%d0%bf%d0%ba%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-3-%d0%b4%d0%b5%d0%ba%d0%b5%d0%bc%d0%b2%d1%80%d0%b8-%d0%bc%d0%b5/
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Албена Вулева
Албена Вулева
тв водеща
Иван Иванов
Иван Иванов
актьор
Става на: 66 години

Мъж и жена в леглото. Звъни телефонът. Жената вдига в просъница, говори малко и казва:
– Обади се мъжът ми. Каза, че е с теб за риба.