БЪЛГАРИЯ ДНЕС
БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Проходими при зимни условия са пътищата в Смолянско

Само в ПИК
Проходими при зимни условия са пътищата в Смолянско
Автор: ПИК
Дата
Дата
916
Коментари
0
Проходими при зимни условия са пътищата в Смолянско

Проходими при зимни условия са пътищата в Смолянска област, съобщи дежурният от Областно пътно управление – Смолян.

През нощта в службата не са получавани сигнали за инциденти, които да затрудняват движението на моторните превозни средства. По високите и сенчести места има мокри и заледени участъци, които са обработени и опесъчени от екипите на пътната служба. Остава затворен за движение пътят Смилян – разклона за село Вълчан.

Обходният маршрут е Фатово – Рудозем – Бяла река и обратно. С цел осигуряване на по-висока безопасност, ще се ограничи движението по направление Пловдив – Смолян на тежкотоварни автомобили над 12 тона (включително ремаркета и полуремаркета) с повече от две оси, селскостопанска и земеделска техника, трактори и специализирана строителна техника, целогодишно за периода на официалните празници: последния работен ден преди празниците – днес от 16:00 часа до 20:00 часа и последния почивен /празничен/ ден – от 14:00 часа до 20:00 часа.

В Смолян автомобилният трафик е интензивен в сутрешните часове. Натоварено е движението по централния булевард „България” и прилежащите към него улици и кръстовища, но задръствания не се образуват.

Още по темата
"Пътна полиция" ще проверява готовността за движение в зимни условия
Часовник
22:47
Пътната полиция ще проверява от 1 ноември готовността на автомобилите за зимата. Само за последното денонощие в София са станали 145 леки катастрофи и причината, според полицията е, че шофьорите...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Бони
Бони
фолкпевица
Георги Гергов
Георги Гергов
бизнесмен, политик от БСП
Става на: 61 години
проф. Божидар Манов
проф. Божидар Манов
кинокритик
Става на: 70 години
Христо Тотев
Христо Тотев
кинооператор
Става на: 78 години

- Липсва ми старата работа.
- Къде си работил преди?
- Никъде.