ПЪЛЕН ФАРС! Сводницата, която игра театро, че ще се самоубива, остана зад решетките

Региони

ПЪЛЕН ФАРС! Сводницата, която игра театро, че ще се самоубива, остана зад решетките

25886
на 22.03.2018
ПЪЛЕН ФАРС! Сводницата, която игра театро, че ще се самоубива, остана зад решетките
Автор:   ПИК

Сводницата Елмас Донева, обвинена за трафик на 6 жени за сексуална експлоатация в Кипър, спретна пълен фарс пред магистратите със симулиран опит за самоубийство в следствения арест, това установи категоричната експертиза на д-р Радой Милев.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

На предходното съдебно заседание по обжалване на мярката „задържане под стража“ в Окръжен съд – Благоевград адвокатите на Елмаз Донева заявиха, че на 14 март подзащитната  им се е нагълтала с 10 таблетки диазепам, съобщава "Струма.бг".

Днес обаче стана ясно в съдебна зала, че подобно натравяне с медикаменти би довело до летален изход или спешни реанимационни действия. Освен това лекарите са категорични, че няма как у Елмас да е попаднал цял блистер лекарства, тъй като те се дават по предписание.

Лично на шефа на Районна прокуратура – Благоевград Борислав Ковачки е докладвано само за предприетата от Донева гладна стачка. Разконспирираната измама от съдебния медик стана повод магистратите да откажат исканата от Елмас свобода.

Припомняме, че по подобен начин Донева е успяла да издейства да я пуснат от ареста в Кипър, след което е избягала.

Тя бе задържана на 27 ноември миналата година в София при съвместна операция на Районна прокуратура – Благоевград и Агенцията за борба с трафик на хора в Кипър, СДВР, Първо РУП – Благоевград и ДАТО.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Кристиян Коев пред ПИК TV: ППДБ са като куха лейка - няма нищо в главата, но е хубава и задоволява сексуално! Ако Борисов пак влезе в схема с тях, ще изгуби (ВИДЕО) Кристиян Коев пред ПИК TV: ППДБ са като "куха лейка" - няма нищо в главата, но е хубава и задоволява сексуално! Ако Борисов пак влезе в схема с тях, ще изгуби (ВИДЕО)
ново
Днес: 124
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК