ПЪЛЕН ШАШ! Радан Кънев духна от България - обикаля Европа с каравана и едва не пострада със семейството си (СНИМКИ)

Само в ПИК
ПЪЛЕН ШАШ! Радан Кънев духна от България - обикаля Европа с каравана и едва не пострада със семейството си (СНИМКИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
26810
Коментари
13
ПЪЛЕН ШАШ! Радан Кънев духна от България - обикаля Европа с каравана и едва не пострада със семейството си (СНИМКИ)

Радан Кънев заряза България и мераците си в политиката и тръгна да пътешества из Европа с каравана. Проваленият бивш лидер на ДСБ няма какво друго да върши, след като парламентът за него остана просто блян, и се е отдал на семейни преживявания. 

Вместо на море обаче Радан и жена му карат лятото на колела и са наели каравана, с която обикалят Европа, при това заедно със сина им, който не е ясно как понася подобно изморително родео. Според запознати с подобни пътешествия, проваленият полиник ще трябва да се бръкне доста дълбоко, тъй като подобни пътувания са много скъпи и само наемът на караваната струва над 1000 лв. седмично. Явно това не притеснява бившият политик, който освен с кратка работа в парламента, вероятно успява да заработи и достатъчно чрез адвокатската си кантора. 

Последно Радан и съпругата му се похвалиха, че са посетили Плитвице, Хърватска. Не всичко в пътуването обаче е безоблачно. Проваленият политик и семейството му едва не се пребили, след като им се спукала гума. Той обаче приемал нещата съвсем спокойно и дори се похвали със смяната на автомобилната част. 

 

 

 

Напиши коментар »
(13)
1
Билет до Щатите отиване и връщане е средно 1500 $. Така поне си джитка по капли човека.
2
Има ли приказки за Кака Рада от с.Дълбокино в тази книжка, как си бара яката дупара?
3
Няма лошо. Който може да си го позволи това си е супер.
4
А Любопитният къде е ''изкарал'' книжката във кв. Устово ли или в с. Левочево..аре у лево.
5
Тоз само да го гепим,дупарата ше му сцепим!!
6
Ами събра парици от балъците и пътешества.
7
Сега дано Боко свалим от власт и така да си вземе и той каравана и с внучето да си джитка,че аман от герберасти! Радан поне се осъзна,че за политик нестастава иначе да е жив и здрав човека
8
СНИМАЙТЕ КАК СЕ ЖИВЕЕ ПО СЕЛАТА, КОЛКО МЪКА ИМА. ИЗВАДЕТЕ ОТ АРХИВИТЕ СНИМКАТА НА БИВШАТА ГОВОРИТЕЛКА НА ПАРТИЯТА НАША ПО ПРАШКА В БАРЧЕТО НА ПАРЛАМЕНТА.
9
Само че не е каравана, а КЕМПЕР ... има известна разлика. Ама за вас е позволено.
10
И кемпера от къде има въздух за този вуздушен гайковерт? Радане, да пазиш Баръмите!
11
Рада дълбоката ли е майка на това момиченце!
12
Вземи и научи,че много от кемперите имат компресори ЗАЩОТО са на ВЪЗДУШНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ анадъмо аркадаш,вземи та почети ...
13
Свободата , Санчо !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

- Деца, - пита учителката - кой ще каже какви пари имат американците? Петърчо? - Долари, госпожо. - Правилно! А французите какви пари имат, Марийке? - Франкове, госпожо. - Точно така! А ние какви пари имаме, Иванчо? - Ние нямаме пари, госпожо!